Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce pęka z bezmocy

moja mama umiera

Polecane posty

Gość no tak tak
przykro mi ,wiem co to jest gdy odchodzi bliska osoba i zostaje taka pustka....:( ja mam ojca ciezko chorego na nieuleczalną chorobe ,by ły momenty ze myslelismy z rodzina ze to koniec ale jakos sie wykaraskał i jest owiele lepiej ....ostatnio mojej przyjaciolce zmarła mama i ona tak powtarzala ze chce zyc............ale niestety.....

Gość tak mi przykro...
trzymaj się...bądź silna.. wiem co czujesz - to najtrudniejsze chwile w życiu każdego czlowieka... ale pozostaje wiara i nadzieja, że kiedyś spotkamy się z tymi którzy odeszli... że Oni gdzieś tam są ...szczęśliwi..

Gość Wojtek.....23
to prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na taka prowokacje
chyba nikt by sie nie odwazyl. Wspólczuje

Gość tak mi przykro...
prowokacja czy nie... każdy musi tego doświadczyć, taka jest prawda...i może ktoś właśnie przeżywa podobną sytuację i nasze słowa mu w tym momencie pomagaja... a jeśli ktoś rzeczywiście robi prowokację na takie tematy to brak słów

Gość szalonaa
spedzaj z nia czas :) i nie okazuj jej ze sie z tym nie pogodzilas :) skoro ona dala rade to ty tez dasz :) a dla niej najwazniejsze jest teraz to by spedzac czas z osobami ktore kocha z bliskimi :) i nie mozesz jej okazywac negatywnych uczuc. Niestety na kazdego kiedys przychodzi pora. Ja dwa lata temu zegnalam sie z dziadkiem bo lekarze dawali 2-3 tygodnie zycia. Spedzalam z nim kazda wolna chwile mimo ze on nie zabardzo wiedzial kim jestem... ;( potem doszlo do niego ze jestem jego jedyna wnuczka. Staralam sie by nie okazywac mu ze jest mi smutno i zle. Rozmawialam z nim, wspominalam dawne czasy i wstrzymywalam lzy by mu nie sprawic przykrosci. Ale naszczescie dziadek wyszedl z tego a lekarze do teraz nie wiedza co mu bylo. trzymaj sie :*

A dlaczego od razu prowokacja? Na taki temat? Nie sądzę. Ponadto, do Ulasi: co w tym dziwnego, co napisała? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem - można się domyśleć, że Jej Mama jest w szpitalu, w każdym razie nie w domu, dlatego teraz Ojciec jest z Mamą, a autorka tematu w domu...

Gość niektore komentarze sa chyba
bardziej okrutne niz ta prowokoacja, jezeli nia jest.

Gość Ulasia
_Kasjopea_ Pomyśl. Mama umiera, a dziewczyna wyżala się na forum. To już w takiej chwili nie ma nikogo bliskiego? A gdzie rodzina? Mnie by do łba nie przyszło, żeby w takiej chwili siedzieć przy kompie, buszować po necie i tworzyć specjalny temat, wiedząc, że wlaśnie tu można się narazić na dziwne komentarze. Radzisz mi abym czytała ze zrozumieniem. No to ty też poczytaj ze zrozumieniem i zwróć uwage na sprzeczności w wypowiedziach tej osoby. I wreszcie czemu taki nick? Jeden cel dziewcze osiągnęło - jakąś tam dyskusję.

Gość kokooko
powinnaś z Nią teraz być, a nie siedzieć na forum i szukać pocieszenie od osób, które Cię nie znają;/

Gość jjuu
ludzie czy wy umiecie czytac!!!!!!

Gość gigigigig
rok temu umierała moja babcia najgorsze z najgorszych białaczka czuwanie,zmienianie i widok jej tak bardzo cierpiącej;(