Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga123

triminulet we wroclawiu

Polecane posty

Gość aga123

hej dziewczyny! czy któraś z Was próbowała ostatnio nabyć tri-minulet we Wrocławiu? ja próbowałam i ... we wszystkich aptekach słyszę, że tri-minuletu nie ma w hurtowniach od 3 miesięcy. Nikt nie potrafi powiedzieć dlaczego i czy kiedykolwiek wróci. Nie wiecie co się dzieje?! Czy to jest problem wyłącznie wrocławski (ew. dolnośląski), czy problemy są także w innych regionach? pozdrawiam aga123

Gość aga123
juz cos wiem, ale nie jest to wiedza mila: triminuletu nie ma i nie wiadomo, kiedy wroci, bo moce produkcyjne sie wyczerpały... dziwna firma... mysle, ze trudno im bedzie odrobic straty. pozdrawiam aga123

Witam ja tez brałam tri minulet bo po jednofazowych tabletkach żle się czułam,W zeszłym miesiącu już miałam problem z ich kupnem a w tym miesiącu dowiedziałam się że polskie fabryki nie nadążają z jego produkcją i nie wiadomo kiedy się pojawi.Wyczytałam w internecie że są tylko jedne które są zamiennikiem tri minuletu jest to MILVANE lekarz mi przepisał i jestem w połowie opakowania.Na razie jest normalnie,zobaczymy dalej