Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak uwazacie

pigulki czy globulka i gumka???

Polecane posty

Gość jak uwazacie

pigułki... a znam to i to wiec zdecydowanie pigułki ale kazdy organizm jest inny i niektorzy nie moga brac tabletek

Gość kkasiaa
Ja myślę że pigułka , prezerwatywa zawsze może pęknąć, niby tabletki sa nie zdrowe ale to kwestia priorytetów ;-)

Gość jak uwazacie
otoz biore pigulki...ale bede sie teraz widywac rzadku z chlopcem (raz w tygodniu , na weekendy) i zastanawiam sie czy jest sens pakowac te hormony w siebie...myslicie ze globulka i gumka wystarcza (plus liczenie dni)

no wystarczy jezeli rzadko bedziecie sie kochac to takie rozwiazanie jest ok ale powiem Ci ze bez prezerwatywy jest przyjemniej i globulki maja wady

Gość jak uwazacie
ale ja stosuje teraz pigulki i wiem,ze jest lepiej ale mimo wszystko zyje w ciaglym stresie,ze nie zadzialaja :/ a po za tym, mam nadwrazliwosc jelit i nie mam ochoty nadmiernie zabijac mojego organizmu, bo choc nie mam skutkow ubocznych pigulek, to wiem,ze kiedys ich branie moze negatywnie zaprocentowac :( wiec, chyba warto pomyslec o kalendarzyku, globulkach i gumce...

Gość mrtuka
tabletki antykoncepcyjne nie tylko moim zdaniem są bardziej pewne od globulki i prezerwatywy, poza tym globulka jest bardzo nie wygodna:-/ musisz czekac pare minut na stosunek, po rozpuszczeniu strasznie sie pieni, co jest bardzo nieprzyjemne zarowno dla Ciebie jak i Twojego partnera. A co do prezerwatywy...sama wiesz, ze lepiej bez;) no i tabletki jak juz wczesniej pisalam sa pewniejsze. Plemniki dostaja sie do organizmu kobiety przez lateks, zeby Tobie odpowiednio to wytłumaczyć-tak jak mala pileczka do 500 razy wiekszego otworu...Proponuje tabletki, chociaz i zazywanie ich niesie ze soba jakis ryzyko.

Gość spodnie w paski
hahaha plemniki przenikają przez prezerwatywe????hahahah dobre dobre

Gość niezłe
z tymi plemnikami ;) co one - jak jednorożce robia sobie dziurki w lateksie a potem chytrze zapładniają kobietę? :D