Spaghetti... 557 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a to jej wina ze jestes tępy? Ela odpisała mi z kulturą więc tępy nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ela odpisała mi z kulturą więc tępy nie jestem fajnie ale Greta nie jest wariatka bo ty jestes tępakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 557 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: fajnie ale Greta nie jest wariatka bo ty jestes tępakiem Dogadaj się z Leżakiem, bo ze mną będzie trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Dogadaj się z Leżakiem, bo ze mną będzie trudno gadamy wlasnie, dogadywac sie nie musimy, nic ci nie bedzie placzku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To Asia może być Morze jest głębokie i szerokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Dogadaj się z Leżakiem, bo ze mną będzie trudno Gdzie przeprosiny, mam cię uczyć poprawnych manier, dżentelmenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zresztą z głupcami nie ma po co toczyć rozmowy.Nie obraził innych kobiet a przeprasza je. Obraził jedną czyli mnie a nie przeprosi. "Rozumie przyjdź do mnie" Wołaj tak spagetti... Edytowano 1 godzinę temu przez Cledi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Onaaaa napisał: Nie gramy bo zablokują zaraz. ale pisać można? Ja wróżę z butów i z kurzu drógZ tych dni kiedy pachnie ziemia wolnością i mchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Morze jest głębokie i szerokie Tak lepiej nie zanurzac się za głęboko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem bo mi się śniło że tu była więc i tak będzie bo mam prorocze sny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Morze jest głębokie i szerokie w morzu jest więcej samolotów niż statków na niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu marzyciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale pisać można? Ja wróżę z butów i z kurzu drógZ tych dni kiedy pachnie ziemia wolnością i mchem Ty wszystko możesz zawsze bałam się by mi wróżono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak lepiej nie zanurzac się za głęboko Zwłaszcza jak się nie umie pływać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty wszystko możesz zawsze bałam się by mi wróżono. Ja ci mogę wysnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja ci mogę wysnic ty lepiej nie snij bo mozesz sie zblizyc do schizofremi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty wszystko możesz zawsze bałam się by mi wróżono. Ja wróżę z wiatru i z chmur i z mgły Z chwil kiedy już mnie nie ma Choć jestem o krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Ja wróżę z wiatru i z chmur i z mgły Z chwil kiedy już mnie nie ma Choć jestem o krok czemu nie wyszlo ze szrekszylom i kiedy zegz z Jezowa ojciec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja ci mogę wysnic Coś miłego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu albo rybki albo peepki. mam na was oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu nie ma glaskania po dópie. gadac albo grabie w dópy zostana wam wpakowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1664 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Ja wróżę z wiatru i z chmur i z mgły Z chwil kiedy już mnie nie ma Choć jestem o krok To moja magia, magia niepewnych serc Chce wierzyć magii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu a czemu nie spicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu wpjerdol wam sie wszystkim nalezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 116 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a czemu nie spicie? Bo miałam drzemkę od 19 do północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 147 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a czemu nie spicie? bo trzymam kredens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Bo miałam drzemkę od 19 do północy. rozumiem ja sie wkorwilam nie wiem na co, wzielam sobie lek na uspokojenie moze usne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Coś miłego? Przyszłości tylko najpierw muszę powahac coś jak jackowski najlepiej gacie ale może być stanik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo trzymam kredens chyba ci sie dobrze powodzi ze mozesz tu siedziec o tej godzinie i fantazjowac, nie znasz zycia ani ciezkiej pracy ojciec huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 300 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: a czemu nie spicie? Bo chodzę spać o 3-5 odkąd pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach