Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambii

przedłużanie włosów robiłyście ??

Polecane posty

Gość ambii

jak to wygląda ? i czy warto dzieki z góry :)

Gość blackpearl
Jasne, ja juz robiłam teraz 4 raz, u Pani Kasi w Lodzi. Efekt jest świetny, z wlosow do ramion mam teraz włoski do pasa, piękne brązowe, mięciutenkie. Metodą żywiczno-woskową, najnowszą firmy Racoon. Serdecznie polecam. Poza tym P. Kasia uzywa tak dobrych srodkow do sciągania zgrzewików, ze z moimi wlosami nic się nie dzieje, a słyszałam że dziewczyny mają strasznie zniszczone włosy po zabiegu przedłuzania. Polecam!!! rewelacyjna sprawa.

Gość blackpearl
moge podac nr. do P.Kasi-0-695-34-35-10, z tego co wiem to dojezdza rowniez do klientek na terenie regionu lódzkiego i Warszawy, a nawet dalej. Pozdrawiam wszystkie długowłose dziewczyny!!!!

A możesz powiedzieć jaki cennik ma p. Kasia?? chciałabym sobie doczepić tylko 40 pasemek Pozdrawiam 🖐️

Gość hh
ja tez jestem bardzo ciekawa

Gość Maziaaa
Nigdy tego nie róbcie. Jest tylko mała liczba osób które sa z tego zadowolone. Przede wszystkim trzeba mniec mocne grube zdrowe włosy bo te doczepaine to ogromne obciązenie, wypadnie wam połowa swoich, kołtuny , płacz i zgrzytanie zebami..i...pusty portfel

Gość Pani Kasia sie pieknie
zareklamowala. Bardzo ladnie.....................

Gość podobno
Manuela z Big Brothera w podpoznańskim Luboniu prowadzi z mężem salon fryzjerski specjalizujący się w zagęśżczaniu i przedłużaniu włosów.Manuela chwaliła sie w prasie, że jezdzili za granicę szkolić się w tym fachu.

A czy ktoras z Was poleci mi jakas fryzjerke,ktora ladnie przedluza wlosy i w miare po rozsadnej cenie z Wroclawia???buzka

hej ;] dziewczyny! ja mam teraz przedłużone włosy już 3 miesiąc i postanowiłam ściągnąć. W związku z tym że sama sobie przedłużałam (włosy i zgrzewarkę kupiłam na allegro co wyniosło mnie duuużo mniej) chciałabym ściągnąć je też sama. Wiecie może jak nazywa sie preparat do ściągnięcia włosów doczepianych? bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam!

Gość Katemooos
Tak, ja robiłam w Hollywood Hair w Warszawie i jestem zadowolona :)

Gość Alicja

Zrobiłam przedłużenie w Hollywood Hair i nie żałuję. Wyszło świetnie i jestem bardzo zadowolona. A znalazłam ich na FB, bo gdzieś przemknęła mi na tablicy metamorfoza jakiejś dziewczyny. Słowiańskie włosy 💖💖💖