Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolla80

Kraków - prywatnie - czy państwowo ?

Polecane posty

Gość nikolla80

zastanawiam si gdzie postanowiłyście chodzic do lekarza potem ewent rodzić.Nie jestem z Kraka proszę o rady i opowieści o doswiadczeniach Najbliżej mi do Siemieradzkiego - czy tam do przychodni i póżniej finiszować? Wiele dobrego słuszałam o prywatnych SPES , UJASTEK - że super wiem ze porody w ramach NFZ - ale co z opieką ambulatoryjną? moze podzielicie się nazwiskiem przyjaznegoi cierpliwego gina ? Ja jestem dosyć nerwowa a teraz wpadam w histerie o wiele łatwiej

Gość nikolla80
????????

Gość szkoda że nikt się nie wypowia

Kochana, napisz na priva - szanta@poczta.onet.pl, jestem z Krakowa, dwa lata temu rodzilam, podam adresy i nr tel :)

Gość nikolla80
Nie pomyślałam o tym wcześniej mój email jest wklepany

Gość nikolla80
Dzieki za wypowiedzi - sa bardzo wyczerpujące !!! zaczynam się delikatnie orientować w tym wszystkim :)

Gość proponuje SPES

Gość Gabriell
ja z czystym sumieniem mogę polecić szpital Ujastek..nie jestem z Krakowa ale z Wadowic..wiec troche sie bałam czy dojade na czas..ale okazało sie ze bede mieć cesarkę wiec moja lekarka umówiła sie ze mną na konkretny termin..ja chodziłam do lekarki która mieszka własnie w wadowicach i tu przyjmuje w prywatnym gabinecie.. w Ujastku pracuje kilka razy w tygodniu..nie wiem czy w Karakowie tez ma gabinet..moze tak wiec jesli byś chciała to ja chetnie podam Ci namiary..jestem bardzo zadowolona zarowno z lekarki jak i ze szpitala..opieka tam jest poprostu zarąbista..ja byłam po cesarce wiec przez pierwsze 2 noce dziecko było w salece z innymi dziećmi przy których caly czas była położna..codziennie dziecko badał lekarz..dziecko mialo od razu zbadanuy słuch.. co do samego szpitala..to aż przyjemnie tambyło leże..byłam w sali 2 osobowej..bo za 1osobowa trzeba płacić..każda sala jest tak samo wyposażona..tzn. ma telewizor..nie na monety..mozna go oglądać kiedy sie chce i nie trzeba za to płacić..łazienka jest barzdo ładna z prysznicem..kibelkiem i umywalką oczywiście..ja miałam przy łóżku tel.z ktorego mogłam zadzwonić do dyzurki jak chciałm leki przreciwbólowe abo jak sobie nie radziłam z dzieckiem..jeśli chcesz zobaczyć jak on naprawde wygląda..to zadzwoń tam i spytaj kiedy są dni otwarte..można wtedy zobaczyć sale porodowe..i obejrzec wszystko dokladne..jak nie masz stronki to www.ujastek.pl Szpital godny polecenia..

Gość alinka krak
Ja polecam przychodnie przyszpitalna przy szpitalu na siemieradzkiego. Pozdrawiam

Gość tylko UJASTEK

Witam!] Je będę rodzić na Ujastku. Dużo dobrego się nasłuchałam na temat tego szpitala. O spesie też dużo dobrego słyszałam ale wydaje mi się, że na Ujastku są lepsze warunki. Co do lekarzy do albo dr Bałasz w spesie albo dr Leszczyński na Ujastku..:) Pozdrawiam

Gość odradzam spes
rodziłam tam miesiąc temu poród nawet ok ale opieka potem to szkoda gadać dziecko leżało ze mną od 5 30 rano do 23 w łóżku bo nie było łózeczek dla dzieci łazienka brudna, kabina prysznicowa rozwalona i mała, ja leżałam w niedziele to z koszy się wysypywało !!!!