Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieLogiczna

kasa i Miłosć....

Polecane posty

Gość nieLogiczna

Mam dylemat.Odbierajcie mnie jak chcecie,ale jesli sa tu ludzie ,ktorzy potraktuja mnie w miare powaznie to doceniam i szanuje.Mam kogos kogo kocham mocno bardzo.Jest tez ktos ,a raczej moze byc ten drugi tylko po to by pomoc mi sie utrzymywac,ale w zamian za to chce czasem sexu.Twierdzi,ze nie jest najwazniejszy ,ale wazny...he... Nie mam pieniedzy.Moj chlopak mieszka daleko i zebym sie mogla z nim widziec itd.sa potrzebne pieniadze na takie wyjazdy.Z tym facetem by by to tylko interes,udawany orgazm...Niewiem czy sumienie mi na to pozwala,ale jesli nie ma w tym az tak zlego to... Czekam na Wasze opinie.To bardzo wazne.Z jednej strony nie moge sie przelamac,a z drugiej mam ochote sie przelamac,poniewaz nie mam jeszcze zobowiazan powaznych wobec swego chlopaka...

Gość dżisooossss
To sie popularnie nazywa prostytucja! Rób co chcesz tyklo pamietaj ze szacunek do samego siebie trudno odzyskać

Gość biedny ten twój chłopak
współczuje mu ze ma taką dziwkę :(

Gość Grrettop
widze, ze w tak mlodym wieku zaczynasz juz przejawiac pierwsze sklonnosci dziwkarstwem zwane, a czynnosc ku ktorej sie sklaniasz to sponsoring - ty dajesz dupe, on placi - to jest dziewczyno prostytucja po prostu... i uwierz mi nie musisz nam tu mydlic oczu, ze do swojego chlopaka zbytniej milosci nie czujesz. Nie o niego tu chodzi. Jestes zepsuta moralnie. Poki co - tylko duchem, ale czas pokaze jaka droge wybierzesz.

Gość nieLogiczna
dżisooossss//Masz racje...Tylko czasem kiedy moj Chlopak mnie denerwuje powaznie i jest wobec mnie chlodny i milutki jak czegos chce to mam ochote to zrobic...Dylemat:( On mnie kocha i ja Go tez i to ogromna blokada,ale te zas...pieniadze :/

Gość nieLogiczna
Grrettop//Nie jetsem prostytutka.Nie napisalam,ze to robie tylko,ze mam takie dylemat,bo potrzebuje kasy i nie napisalam ile mam lat...

Gość Katiii
dokladnie - Uwazam, ze szacunek wbec siebie samej jest bardzo wazny,; zrbisz jak zechcesz- tutaj ludze moga Ci psac rzne rzeczy, ale Ty tak zrobisz p swojemu- wiem cos o tym. Przemysl sbie wszystkie "za" i "przeciw"...czy cos czujesz do swjego chlopaka, jak dlugo jestescie razem, jak On Cie traktuje?Wiem, tez ze odleglosc robi swoje.wiec zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji. pa

Gość nieLogiczna
Moze dzieki temu co piszecie nie popadne w glupocie.Choc juz sama ta mysl jest okropna...Ten facet chcial sie dobrac do mnie i kiedy nie pozwolilam na to to bardzo sie zdenerwowal...

Gość a zarobic uczciwie nie łaska
?

Gość polo o cocta
sluchaj aile Ty z tego masz? jestes wsytuacji podbramkowej? chyba nie

Gość Grrettop
Aleź ja wcale nie napisałam, źe JESTES nią, naucz sie czytac ze zrozumieniem, jak ktos cie usiluje oswiecic. A o mlodym wieku chodzi w przenosni i nie interesuje mnie czy masz 18,25 czy 30 lat. A nie przyszlo ci do glowy, źe jak czlowiek chce miec pieniadze, to idzie do pracy i nie zaczyna sie rozgladac gdzie by tu dupy dac ?

Gość nieLogiczna
Katiii//Plusem spotykania sie ztym facetem byly by tylko pieniadze,ale chyba doszlam juz do wniosku.Szybko ktos pomysli,ale nie!Juz dlugo o tym mysle...i jednak nie podejme sie tego.A zaczne oszczedzac...Milosc jest wazniejsza niz jakies tam zasrane $$$ A chlopaka kocham nadzycie!Tylko czasem dziala mi na nerwy i zmusza do takiego myslenia,ze jednak to zrobie,ale to myslenie tylko pod wplywem chwili. Pozdrowienia dla Ciebie Katiii🌼

Gość Katiii
dokladnie - Uwazam, ze szacunek wbec siebie samej jest bardzo wazny,; zrbisz jak zechcesz- tutaj ludze moga Ci psac rzne rzeczy, ale Ty tak zrobisz p swojemu- wiem cos o tym. Przemysl sbie wszystkie "za" i "przeciw"...czy cos czujesz do swjego chlopaka, jak dlugo jestescie razem, jak On Cie traktuje?Wiem, tez ze odleglosc robi swoje.wiec zycze powodzenia w podejmowaniu decyzji. pa

Gość nieLogiczna
Katiii//Plusem spotykania sie ztym facetem byly by tylko pieniadze,ale chyba doszlam juz do wniosku.Szybko ktos pomysli,ale nie!Juz dlugo o tym mysle...i jednak nie podejme sie tego.A zaczne oszczedzac...Milosc jest wazniejsza niz jakies tam zasrane $$$ A chlopaka kocham nadzycie!Tylko czasem dziala mi na nerwy i zmusza do takiego myslenia,ze jednak to zrobie,ale to myslenie tylko pod wplywem chwili. Pozdrowienia dla Ciebie Katiii🌼

Gość Grrettop
co za nagle olsnienie, lepiej poxno niz wcale :classic_cool:

Gość nieLogiczna
Nie!Niechce to swinstwo jednym slowem i zadnych pieniedzy nie jest warta Milosc! fuj!ble! zygam!

Gość to fajny tekst
"może pozwolę sobie wypić o jednego drinka za dużo w towarzystwie dojrzałego emocjonalnie mężczyzny ustabilizowanego życiowo oraz finansowo"

Gość 157cm
nie rób tego.... gdzie Twoje sumienie....

zapmietaj to że ...pieniadze to niewszystko chociaz bardzo wazne w zyciu sa... i je zawsze w zyciu mozna jakos zdobyc... -zgodnie ze swoim czystym sumieniem... a opinie jaka sobie wyrobisz u ludzi, nielatwo jest nadrobic, i wazne slowo - szacuenek do siebie...jak ty go nie beedziesz miala to inni tez go nie beda miec do ciebie

Gość nieLogiczna
Wszyscy macie racje!Zasrane pieniadze to tylko pomoc w szczesciu.A nie bieduje az tak by to faktycznie robic!Mimo tego co jest...

Gość nieLogiczna
ide juz se.Dobranoc wszystkim 🌼 😴

Gość nieLogiczna
Wybralam taniec w klubie nocnym,ale rzeczjasna bez striptizu...Wczorajszy moj zarobek to 45 zloty przez 7 godzin.