Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumuma

tylko jedno opakowanie pigułek...

Polecane posty

Gość mumuma

Czy rozsądne jest wzięcie tylko jednego opakowania tabletek anty? Opisuję sytuację - tabletki anty brałam przez kilka lat z przerwami. Potem postanowiłam przestać - szkodziły mojejmu zdrowiu. Zostało mi jednak jedno opakowanie...Mój mężczyzna nie mieszka w Polsce i widujemy się rzadko, ale teraz w wakacje spędzimy dwa tygodnie razem i sami rozumiecie...Myślałam, aby na ten czas wziąć to jedno opakowanie, które mi zostało...A potem oczywiscie nie będę brała dalej tabletek..Nie wiem jaki to moze mieć wpływ na organizm. NIe pójdę zapytać mojego ginekologa bo na wizytę u niego muszę czekać średnio 2 miesiące. Co myślicie?

Gość corinne
Mysle, ze mozesz tak zrobic. Moze Cie to troche rozchwiac i lepiej nie powtarzaj tego w rpzyszlosci ale 1 wyjatek chyba mocno nie zaszkodzi :)

Gość mumuma
Zamierzam zrobić to tylko raz. Po prostu wiem, że po tak długim okresie "niewidzenia się" troszkę będziemy szaleć i nie chcę tym razem ufać jedynie prezerwatywom. Mam nadzieję, że te tabletki nie pomieszają za bardzo w moim organizmie oraz, że będą skuteczne przez ten jeden miesiąc:)

No i biorę. Ale juz sama nie wiem czy to dobry pomysł. Po tak długiej przerwie jest mi niedobrze. Wiem, ze czasami tak bywa, ale ja nigdy nie miałam takich problemów - jestem zaskoczona. Mam nadzieje, że bedzie lepiej:)