Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joki

I co ja mam z nią zrobić?

Polecane posty

Gość joki

Pewnego pieknego dnia umuwiłem sie z kolega ze pojdziemy wypijemy jedno czy dwa piwa. Niestety na tym sie nie skończyło, bawilismy sie na swierzym powietrzu na srodku mojego miasta. pilismy duzo i caly czas ktos donosil. w koncu z naszego dwuosobowego gejparty zrobila sie naprawde calkiem duza imprezka pod golym niebem.okolo 35 osob a wśród nich ta moja bardzo bliska przyjaciólka.Zawsze mi sie podobala ale nie chciałem psuć tego co było miedzy anmi, była mi jak kolega w długich włosach, nie chciałem nawet myslec o tym ze moglibysmy byc razem. w koncu jak nie moglem juz samotnie stac na nogach to ona sie mna zaopiekowala i wtedy wyznalem jej swa milosc ale nie w sposob taki pikny jak w romantycznej komedii. powiedzialem jej ze nei chcialem tego ale to przyszlo samo, ze zakochiwalem sie w niej w kazdej sekundzie ktora spedzalismy razem. wiem ze nie jestem osoba z ktora ona chcialaby sie zwiazac itp. w sumie wyszlo na to ze nakrzyczalem na to ze mnei nie kocha:/ ona sie poplakala ja sie poplakałe. ona uciekla a ja dalej zapijalem smutki tylko ze juz nikt i nic mnie nie interesowało. wiedziałem ze coś spieprzyłęm teraz ona stara sie mnnei unikać a ja nie wiem co zrobić. co byście zrobili na moim miesjce??

Gość kalinka20
musicie pogadać koniecznie!!!!!!!!!

Gość pijawkaaaaaaaa
taki jeden od dwóch lat wydzwania do mnie po każdej pijackiej imprezie i wyznaje mi miłość. przyzwyczaiłam sie do tego i nie traktuje go powaznie. pogadaj z nią jak będziesz TRZEZWY!!!

Gość Jak tobie na niej
zależy to idx do niej z bukietem kwitów i przepros ja za swoje zachowanie ... i powiedz, ze onba tobie sie podoba i czy masz u niej szansę ? Życzę szczęścia :-D

Gość salde
teź miałam podobnie.... moj kumpel...słuchacz...chusteczka pocieszyciel.Zauwazyłam,że z jego strony to nie jest czysta przyjaźn po pewnym czasie...to widać,myślę,że twoja przyjaciołka napewno brałą to pod uwagę.Kiedyś,gdy byłam z nim na imprezie,zacząl mi prawić komlementy,powiedział,że jestem jego skrytą i jedyną miłością...boże jak mi było dziwnie....unikałam go,normalna reakcja.Myślałam wtedy o tym,że mówił tak bo by ł wstawiony,a to może zmienic cos w naszej przyjaźni....pojakims czasie usiedlism jak dawniej i zaczęliśmy gadać o nas....doszliśmy do wniosku,że związek nie maiałby sensu,więc po co zaczynać coś,by to zaraz stracić i byc może stracić przyjaźń...teraz jest już dobrze...ja układamm życie z kimś on też...dalej się przyjaźnimy :-)

Gość salde
ale jesli kochasz prawdziwe.......walczi zrób wszystko,by gdy się nie uda,móc powiedzieć,że zrobiłeś wszystko co w Twojej mocy