Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I must know

Skutki uboczne po 5 miesiacach???

Polecane posty

Gość I must know

mam pytanie, biore pigulki diane 35 tj. 5 opakowanie, czulam sie po nic bardzo dobrze, a teraz nagle, jakies zmeczenie, wzdecia, zgaga (niustanne bekanie), wysypalo mi buzie, czy mozliwe,ze dopiero teraz moj organizm na nie zareagowal???

Gość I must know
???

Gość myniaaaaaaaaaa
nie wiem czy to możliwe dopiero po 5 miesiącach ..... Ja źle tolerowałam dianę - musiałma ja odstawić!! Zaburzenia krążenia i takie tam- to podobno straszliwe cholerstwo ! Pozdrawiam

Gość I must know
wiec jak to jest???

Gość mamba85
tez bralam diane 35 5 mies i czulam sie dobrze,zadnych skutkow ubocznych poza schudnieciem. Jesli tyle czasu dobrze tolerowalas te tabletki to wydaje mi sie ze nie one sa przyczyna twoich dolegliwosci,chociaz kto wie,rozne rzeczy sie zdarzaja!Jedyna rada zapytac lekarza!Moze cos zaradzi!Pozdrawiam!

Gość Dzida5555
To są najwcześniejsze objawy ciązy. A wiadomo ze tabsy daja 99.9% skutecznosci wiec moze jestes tym 0,01% przypadko? :) pozdrawiam

Gość taka jedna babka
Ja odstawiłam Diane w połowie 2 opakowania. To cholerstwo wpłynęło bardzo negatywnie na mój układ odporonościowy i nabawiłam się przez to zapalenia pęcherza, a poprzez osłabiony układ immunologiczny organizm nie chciał walczyć. Leczyłam się antybiotykami ponad miesiąc i jakoś nie mam ochoty nawet patrzeć w stronę tabletek anty. Pozdrawiam

Gość I must know
HOHO...ile czasu minelo od tego co tam napisałam :) otoz odstawiłam Diane :) i tak było to konieczne bo kazdy kto czyta ulotke wie, ze nie mozna jej stsowac dluzje niz pol roku :) od tamtej pory bardzo zdystansowałam sie do pigulek. Ale za 2 tygodnie wybieram sie nowego ginekologa, chce zrobic wszystkie niezbedne badania :) i skonsultowac to konkretnie :) poniewaz zaraz po odstawieniu tych pigulek mi sie poprawilo :) a jakos dzidzi nie widac. hmm mysle ze zdecyduje sie na cos łagodniejszego :) pozdrawiam

Gość gdbdf
bardziej wierzę w skutki uboczne po jakimś czasie, gdy już wątrobie przebiera się miarka niż w reakcje organizmu na hormony od razu innymi słowy: bardzo możliwe

Gość I must know
Wiecie...Diane to byly moje pierwsz w życiu pigulki. I wiem, ze sa one tzw. "starej daty" i maja spora dawek hormonow. Uwazam jednak, ze jesli pisze ze nie dluzej niz pol roku to NIE DLUZEJ! chce teraz sie zdecydowac na cos slabszego i bardzi unormowanego :* pozdrawiam

Gość Taka jedna babka
Wiesz, ja brałam te tabletki przez półtora cyklu, później długo nic i po prawie dwu latach 2 opakowania Harmonetu, po którym czułam się świetnie, ale dwa opakowania wzięłam dlatego, że chciałam przesunąć termin okresu, który wypadał w dniu mojego ślubu;). Nie uważam, że tylko tabletki są super skuteczne. Jak piszę, tabletki stosowałał w sumie przez niecałe 4 cykle. Współżyję od trzech lat i w ciąży nie jestem. Pozdrawiam:)