Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość addic
Witam, wybieram się w środę 06.08 na botox do dr Turczyńskiej do Sulęcina, czy byłby ktoś chęny na pół ampułki , koszt 750zł, starczy na ostrzyknięcie wszystkich obszarów.

Gość za wszystkie obszary
place teraz lacznie 600zl wiec juz sie nie wybieram do dr Turczynskiej.Jeszcze rok temu placilam 1200 zl to wtedy bylaby atrakcyjna oferta,ale dzis juz nie.

Gość GIGIgirl
Hej dziewczyny! pisalam tu kilka miesiecy temu :) Mialam robiony botox - tylko kurze lapki a tak naprawde poszlam z innym problemem :-o mialam pojawily sie linie pod moimi oczami i zadne , nawet najlepsze kremy (mam 32lata) nie pomagaly, postanowilam wybrac sie na botox, jeszcze wtedy nie wiedzialam, ze botoxu nie wstrzykuje sie pod oczy(?!) lekarka powiedziala, ze jesli botox to juz sobie moge zapobiegawczo wstrzyknac na kurze lapki, czolo mam gladkie bo w tej strefie moja mimika praktycznie wogole nie pracuje ale te linie pod oczami..dla mnie to byla nowa, niekorzystna dla mojego wygladu zmiana. Lekarka wstrzyknela wiec botox na kurze lapki (praktycznie wogole nie bylo tych kurzych mapek no ale coz skoro juz usiadlam na fotelu to postanowilam z niego szybko nie schodzic) podala tez minimalne, jak powiedziala, mikrowstrzykniecia na granicy tych linii. Bylam zachwycona efektem tak chyba do 2-3 tyg z tego co pamietam ale potem zaczelam dotrzegac, ze te unieruchomione linie uruchomily czesc miesni pod spodem i w momencie usmiechu - marszczylam sie bardziej niz przedtem ale juz mniej naturalnie bo wszystko zaczelo sie sciagac...no i takim sposobem wlasnie, przestalam sie czesto usmiechac :-o Zabieg robilam o ile dobrze pamietam - ostatniego lutego , po 4 m-cach zaczal puszczac i z dnia na dzien zaczelam sie sobie coraz bardziej podobac :):) teraz jeszcze trzyma (to juz pelne 5 m-cy po zabiegu) ale nie jest tak "sztywno" jak przedtem, taki efekt naprawde mi sie podoba, coz w efekcie jestem zadowolona dopiero 5 m-cy po zabiegu (!)

Gość Kagavi
Botoks robiłam w Sopocie w Elmedzie u dr Baczewskiej, jestem bardzo zadowolona, minął właśnie miesiąc od wstrzyknięcia i efekt jest świetny:) Zmartwiona40 mi sie akurat troche podniosły brwi i oko się bardziej "otworzyło" po botoksie. Pewnie zależy od tego jak podane, mi lekarka mówiła ze za pomoca botoksu moze obniżyć lub podnieść brwi, tak samo z końcówką nosa, jak wstrzykiwała mi botoks "między oczy" w zmarszczke śmiechu to spytała czy ma podnieść troche nosek przy okazji:) Bankowo ide raz jeszcze jak zacznie puszczać:)

Gość marianna31
czy mógłby mi ktos napisac ile w koncu kosztuje botox u pani turczynskiej , miałam u niej robiona lwia bruzde , zapłaciłam 400 zł. z tego co piszecie jest mozliwosc zrobienia wszystkich za 750 zl ?? Jak ja sie pytałam to koszt wszystkich był 1000 zł ? jak umawiacie sie z nia za takie pieniadze .

Gość basia_kika
ja botox robie i doktora Olszańskiego z Gdyni, tam tez robie wypełnienie kwasem. zawsze jestem zadowolona i nie mam nienaturalnych rysów po botoxie. Koleżanka robi gdzies indziej i zawsze ma śmiesznei uniesione brwi ( na pozcątku)

Gość basia_kika
chciałam napisać, ze mam regularne rysy:)

Gość basia_kika
do Kagavi ile pąłcisz za wizytę?

Gość inka35
Ja robiłam botoksem kurze łapki już drugi raz, a na czole zrobiłam tylko lwią, a wyszlo tak ,że mam wszystko ( 800 zł ). Efekt zależy od wiedzy lekarza, dawki botoksu, siły mięśni, które mają zostać porażone, oraz od głębokości zmarszczek. Za pierwszym razem również miałam wiele obaw, ale teraz jestem bardzo zadowolona i planuję kontynuować. "Mój" lekarz chyba ma spore doświadczenie, bo za drugim razem zrobił mi lepszy efekt, nieznacznie rozprostowały sie nawet te zmarszczki pod oczami, choć one raczej nie są do usunięcia ( miałam w nie wstrzykiwany kwas hialuronowy, ale efekt taki sobie).

Gość GIGIgirl
Inka35 Czy wiesz ze istnieje krem ktory kladzione pod "same rzesy" pozwala wyeliminowac te linie pod oczami? ja uzywalam juz cudeniek tak zwanych ale znalazlam cos co lezalo u mnie w lodowce, to cosmelan2, uzywany na plamy pigmentacyjne, w takim celu uzywalam go wczesniej, nalozony cienka warstwa pod oko, na ok 1.5godz powoduje, ze na nastepny dzien w miejscu nalozenia powstake "rumien" a raczej zaczerwienienie, trzeba ciezkiego, nawilzajaco-natluszczajacego kremu zeby nawizyc porzadnie ta skore w miescu aplikacji. Na trzeci w sumie dzien od nalozenia efekt jest boski(!) nie jestem jedyna ktorej pomoglo :) krem mozna kupic wylacznie w gabinetach dermokosmetycznych badz tez nabyc droga netowa (nie znam adresow) kosztuje ok.400-500zl, firma produkujaca go to mesostetic. pozdrawiam

Gość Kagavi
Basia Kika- nic nie płace za wizyte, konsultacje są darmowe :)- nawet jesli się nie decydujesz na zabieg. Płacisz tylko za zabieg. Dodam kolejki są koszmarne :/

Gość kufa54
Z tym la Perle to oczywista reklama

Gość kufa54
z tym la Perle to oczywiście reklama

Gość jaolka001
DO MARTISZY Smieszna jestes kobieto troche bo jak na podwojne WIDZENIE i uszkodzone miesnie galki ocznej -botoxem - to chyba za dobrze widzisz klawiature od komputera proponuje PSYCHOLOGA po niezadawalajacym zabiegu.

Gość agusia000
Hej dokladnie Jolka masz racje !!!!!!ciekawe po co takie osoby wogole sie udzielaja na tym forum tzn pewnie po to by innych zniechecic. MARTISZA PODZIWIAM CIE ZA WYRAZISTOSC PISOWNI I BEZBLEDNOSC w zaistnialej sytuacji podwojnego i zamglonego widzenia Ogolnie rzecz biorac na tym forum PATRZY SIE NA CENE A NIE NA JAKOSC CZYTAM SOOBIE TAK DZISIAJ OD POCZATKU TO FORUM I GLOWNY TEMAT TO CENA BOTOXU A NIE DOSWIADCZENIE CZY PRAKTYKA LEKARSKA DZIEWCZYNY lepiej chyba wiecej zaplacic ale zabieg przeprowadzic w renomowanym gabinecie lekarskim u pani lub pana z tytulem DR na poczatkun niz u kosmetyczki

Gość betania
Do jaolka001 i agusia000 Dziwie sie ,ze czytacie to forum,skoro przeszkadzają wam szczere wypowiedzi osób,które miały nieudane zabiegi...?? Zadziwiające..??...Może macie w tym jakis interes..?? Np.pracujecie w gabinetach,gdzie robią botoks i poproszono was o marketing,bo brakuje im klientów..?? Akurat ja wybieram lekarza zawsze z tytułem dr przed nazwiskiem,jak to sobie któraś zadrwiła i nie patrze na tanie usługi,bo stać mnie na zapłacenie i muszę wam powiedzieć,ze robie botoks już długo i tylko dwa razy był zrobiony idealnie.Twarz każdej z nas jest asymetryczna i potrzeba nie lada precyzji,żeby nie oszpecić człowieka,a poprawić mu wygląd!! A lekarz to tylko człowiek:( Ma jak każdy dobry i zły dzień .Raz mu sie uda,raz nie!! A konsekwencje ponosimy my klientki .Taka jest prawda. Robie botoks tylko dlatego,ze jest odwracalny i mam świadomość,że za cztery miesiące wrócę do swojego wyglądu,gdyby coś nie wyszło.Boję sie operacji,bo ta nie ma odwrotu!! W przeciwnym razie nie zdecydowałabym sie na botoks,wystarczy poczytać jakie robi szkody.A o tym sie nie mówi!!!Też mam problemy z okiem i ewidentnie jest to po botoksie,a na klawiaturze pisze,daje radę. Niewykluczone,że Martiszy pisze ktoś inny...?? Skąd ta zgryźliwość .Opanujcie sie kobiety!!!!!!

Gość A_N_N_A
robiłam rok temu,nie jestem zadowolona,mam niereguralne rysy na czole,musze przykrywać grzywką-robiłam lwią zmarszczke i kurze łapki,odradzam,koszt600zł

Gość A_N_N_A
Teraz zrobie kwasem h....,zobaczymy jak wyjdzie-koszt 300zł(nie pamiętam nazwy)

Gość A_N_N_A
Teraz zrobie kwasem h....,zobaczymy jak wyjdzie-koszt 300zł(nie pamiętam nazwy)

Gość do agusia000
Nie czytasz uwaznie skoro wyciagasz bledne wnioski,albo widzisz to co chcesz widziec.Ja robie zabiegi botoksu od wielu lat i wiem ile u mnie trzyma,a mialam rozne doswiadczenia jesli chodzi o Collagene,tam botoksu kosmetyczki nie robia tylko lekarze i byl czas,ze za kazdym razem trzymal mi ok 8 miesiecy.Po 6 m-cach zaczynala delikatnie wracac mozliwosc np marszczenia czola i wcale nie placilam drogo w porownaniu do cen w innych gabinetach ! Niestety od tego roku juz nie ma tam dobrego preperatu i efekty zaczynaja zanikac po 2 m-cach,a w 3 juz nie bylo wogole.Zrobilam kolejny zabieg w innym gabinecie,takze u lekarki ,zaplacilam o wiele mniej, a jest juz niedlugo 5 -ty miesiac i obecny botoks ( za smiesznie niska cene) trzyma rewelacyjnie! Efekt jest taki jak tydzien po podaniu i co powiesz? Niska cena to slaba jakosc? Bzdura! Pisalam wczesniej o moim rozczarowaniu preparatem, odpisala jakas "madrala",ktora w obronie jakosci preparatu sugerowala ,ze to zalezy od tego jak silna jest mimika,jaka jest skora albo moze przyzwyczajenie do preparatu.Te wszystkie argumenty byly bzdurne.Najlepiej jest wciskac ciemnote i za slaba jakosc preparatu obarczac miesnie klientki itp.Ja wiem jaka jest moja mimika i jak silne sa miesnie i wiem ile czasu u mnie trzyma botoks bo robie go nie pierwszy raz tylko od wielu lat i nikt mi ciemnoty nie wcisnie.W Collagenie zamiast tradycyjnie 3-ch dawek zasugerowala mi pani dr 4 dawki poniewaz jak powiedziala "moze nie trzymac",zaplacilam 1600 zl i trzymal jedynie 2 miesiace! Musiala ta pani dobrze wiedziec co maja! W marcu kiedy bylo juz zero efektu zrobilam 3 dawki za 600zl i do dzis pieknie trzyma,a ja nie potrzebuje szukac gabinetu gdzie maja bardzo wysokie ceny bo w moim jest tanio,a botoks swietnej jakosci.Zabiegi wykonuje lekarka a nie kosmetyczka.Takze jak widac moze byc i tanio i bardzo dobrze.

Gość kapista
Do osoby powyżej mojego wpisu. Zdradź namiary na swojego lekarza i gabinet.

Gość do kapista
Nie podam namiarow z dwoch powodow. Po pierwsze : nie pisze po to zeby komus robic reklame,a jedynie stwierdzic ,ze nie jest tak jak sie ludziom probuje wmowic ,ze jak zaplaca drogo i u lekarza to bedzie super ,a jak tanio to lipa. Po drugie: tam sa juz i tak dlugie kolejki.

Gość do kapista
Nie podam namiarow z dwoch powodow. Po pierwsze : nie pisze po to zeby komus robic reklame,a jedynie stwierdzic ,ze nie jest tak jak sie ludziom probuje wmowic ,ze jak zaplaca drogo i u lekarza to bedzie super ,a jak tanio to lipa. Po drugie: tam sa juz i tak dlugie kolejki.

Gość betania
A czy na prywatnego maila,możesz do mnie napisać.Podoba mi sie to co napisałaś.Zgadzam sie ze wszystkim w 100 %:) Pozdrawiam

Gość kapista
Ja też mogę .podac prywatnego maila. a sumie podaj chociaż z jakiego rejonu Polski jest ten lekarz.

Gość sylwiaczek30
Hej dziewczyny :) Ja robiłam botox rok temu,który zresztą był nie udany:)Pisalam tu na forum.Ale dzisiaj znowu jestem zdecydowana,ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać,to znaczy jak szukać dobrego lekarza ?;)

Gość illa
Dziewczyny! Przestańmy już ekscytować się Kliniką Colagena-Botoexpres, w której wstrzykują więcej wody niż botoxu...

Gość jaolka001
DO BETANIA to jest forum botoxowe a nie adwokackie chyba ta osoba poszkodowana przez botox nie oslepla calkowicie i chyba moze sama w swoim imieniu pisac wiec sie nie wtracaj kobieto!! PRAWDA JEST TAKA ZE LICZY SIE DOSWIADCZENIE PRAKTYKA U LEKARZA I JEGO TECHNIKA A PRAWDA JEST TAKA ZE NA TYM FORUM LATA GLOWNE JEDNO PYTANKO ZA ILE ???? ZADEN LEKARZ CZY KOSMETYCZKA NIE POLICZY BOTOXU I SWOJEJ USLUGI PO KOSZTACH BO SIE Z TEGO ROZLICZA I OD TEGO PLACI PODATKI !!!! NIE SPRZEDA TEZ PRODUKTU PONIZEJ CENY RYNKOWEJ WEJDZ INTELIGENTKO NA STRONE BOTOXU I ZOBACZ JAKA JEST SUGEROWANA CENA PRODUCENTA SAMA WIOCHA NA TYM FORUM

Gość Roki
wiochą nazwałbym twoją postawę :-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować