Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość betania
do TROPIKAL Dziękuje Ci za adres:) ale Ty chyba nie byłaś z niego zadowolona..??..Pamiętam Twoje wpisy,czy robiłaś wcześniej u kogoś innego..??

Gość tropikal
Ja nie robiłam u Niego:) Tylko adres dla Ciebie znalazlam.

Gość beatnia
Do TROPIKLA dziękuje Ci bardzo:)Pozdrawiam

Gość baśka z krakowa
jestem po liftingu zrobiłąm go rok temu,myślałam ze będzie lepiej,ładnie wyszła szyja i górne powieki,ale teraz chciałam zrobic obwód ust i myśle o botoxie,ale te ceny?? czy ktos z krakowa ma jakis wyprobowany nie drogi zakład,bede wdzieczna za porade Baśka z krakowa

Gość do miniaminia
Rozumiem,ze doktor ktora polecasz jest z Warszawy lub z okolic,moglabys napisac szerzej gdzie on przyjmuje,bardzo prosze,rowniez mam zle wspomienia z botoxexpress w zlotych tarasach.Pozdrawiam

Gość ilaria55
dziewczyny ja jestem po botoxie i wypelniaczach 3 tygodnie . suuper trafilam na dobra klinike i uwazam ze nie drogo (dzieki temu forum)

Gość tropikal
To poprosimy namiary i ceny orietacyjne.

Gość ilaria55
cosmetderm wroclaw ja bylam u dr. dorota mielecka i na pewno za pare mc sie znowu wybiore.

Gość agusia000
Czesc dziewczyny bylam kolejny raz na zabiegu botoxem i wypelniaczem juvederm w krakowie DERMOQUE bardzo polecam !!!!!wykwalifikowana pani Doktor a nie byle dermatolog szukajacy krolikow doswiadczalnych. Bylam tam po raz DRUGI pierwszy raz bylam w grudniu efekt utrzymywal sie 6 miesiecy az do teraz . Dermique w Krakowie jest dosc droga za 30 jednostek botoxu zaplacilam 900 zl.zablokowala mi miesnie wokol oczu czyli tzw kurze lapki i zmarszczki smiechu pod oczami .jestem tydzien po zabiegu i rzeczywiscie zmarszczki pod oczami zniknely. zabieg mialam znieczulony kremem specjalnym czyli byl prawie bezbolesny .po zabiegu zadnych zaczerwienien,siniaczkow itp.dziwnych obiawow jaki sa opisywane na tym forum. Zastosowalam tez wypelniacz juverderm na podniesienie koncikow ust,wygladzenie bruzdy nosowo wargowej i powiekszenie gornej wargi Zabieg tez byl poprzedzony znieczuleniem kremem specjalnym troszke bolalo w okolicy ust ale nie byl to jakis wielki bol bardziej troche ukolo niz bolalo.Efekt NATYCHMIASTOWY poprostu super zupelnie bylam zaskoczona !!! Koszt wypelniacza to 1300 zl za cala szczykawke noi cala zostala zuzyta!!! zabieg z botoxem i wypelniaczem robilam razem trwalo ze znieczuleniem 1,5 godziny ,na znieczulacz trzeba czekac okolo 30-45 minut . Efekt Zaje..... botox pod oczami zaczal dzialac po tygodniu SUPPER Mam 30 lat ale wnerwialy mnie drobne zmarszczki pod oczami tzw zmarszczki smiechu i zapobiegam tez w ten sposob powstawaniu kurzych lapek. Bzdura jest stwierdzenie czy glupie zapytanie po co ci w tym wieku botox lub co ty zrobisz za 10 lat??? Botox jest przeznaczony glownie dla osob mlodych aby zapobiegac powstawaniu zmarszczek i je wygladzac ,a nie dla starszych pan po 40 ktore maja juz zmarszczki wiekowe. Po zabiegu wszystkie uklucia zostaly zdezynfekowne ponownie kilkakrotnie i posmarowane specjalnym kremem zapobiagajacym tworzeniu sie krwiakow siniaczkow itp. Po wypelniaczu tez nie mialam po pol godzinie zadnych sladow zaraz po zabiegu jak wychodzilam byly zaczerwienienia w miejscach klocia ktore po okolo 30 minutach zniknely. Zadne bruzdy zadne kluchy w miejscu wypelniacza sie nie pojawiaja ( a takie opisy tez sa na tym forum )jesli preparat zostanie dobrze wmasowany i uformowany w trakcie zabiegu. NAPRWADE POLECAM WSZYSTKIM DERMIQUE W KRAKOWIE czasami warto zaplacic wiecej i miec komfort psychiczny a przedewszystkim bac zadowolonym z efektu bez komplikacji.

Gość miniaminia
nie wiem co mogłabym jeszcze napisac o Dr Minkiewicz, ale...ona nawet dojeżdża do klientek. Gabinet ma w Płocku, ale w W-wie przyjmuje przy Rondzie Wiatraczna. Od Klientek i nie tylko wie jak traktuja pacjentki w botoxexpress... :( U mnie czoło sie ładnie 'rozprasowało" :) jestestem bardzo zadowolona....:) dam Ci namiar 694 950 202... Ja ja polecam w przeciwieństwie do botoxexpres...potraktowali mnie tam strasznie...

Gość Seniorita3333
A propos wieku do wstrzykiwania to kazdy robi jak uwaza, wiek to nie tylko zmarszki le takze jedrnosc skóry itp. Ja akurat ze zmarszczkami mam mały problem a mam 50 lat bardziej wkurza mnie owal twarzy. natomiast mam córkę która ma 28 lat ale kompletnie nie ma powodu dla którego miałaby robic botox czy wypełniacze. Gładziusieńka skóra 0 zmarszczek, zreszta ja tez tak miałam. Dlatego jak czytam, ze 30latki sobie wstrzykują to przyznam się szczerze, ze jestem zaskoczona. Ale to moze genetyczne, moja mam tez ma mało zmarszczek. Uwazam , ze botox mozna robic w każdym wieku, a o naskórek tez nalezy dbac pielę gnując go odpowiednio dobranymi kosmetykami.

Gość elwira wroc
cześć dziewczyny proszę podajcie mi jaki jest koszt ok zrobienia lwich zmarszczek i oczu ? gdzie we Wrocławiu warto sie wybrać? pozdrawiam

Gość betania
do elwira wroc We wroclawiu jest problem z dobrym lekarzem.Ponoć cosmetdrem na Ojca Beyzyma może byc:) dziewczyny polecają gabinet w Opolu,albo w Nysie.zajrzyj na poprzednia stronę.Ja tez wciąż szukam:)) Koszt czoła,kurzych łapek i lwiej zmarszczki powinien sie zamknąć w 1000 zl.Zależy ile jednostek..?Napis jak coś znajdziesz i podziel sie wrażeniami:) Powodzenia!!!

Gość Kagavi
Cześć dziewczyny! podczytuje watek już jakiś czas, niedawno zdecydowałam się na wstrzykniecie botoksu w czoło i kurze łapy. Mam silną mimike twarzy i głupi nawyk podnoszenia jednej brwi. Dodatkowo przy wykonywaniu makijażu podciagałam brwi do góry no i się doigrałam pięknych poprzecznych linii na czole w wieku 30 lat;/ o \"marsie\" nie wspomne. Teraz jest idealnie, nadal mogę ruszać czołem ale nie robie już tego tak \"bezwiednie\" jak kiedyś a kurze znikneły zupełnie. POLECAM gorąco!!! Natomiast jedna uwaga i ostrzeżenie...nie róbcie botoksu pod oczy, szczególnie jak macie cienie/worki pod oczami, efekt bedzie jeszcze gorszy...ja musiałam iść na poprawke i się skończyło wstrzyknięciem kwasu hialuronowego w \"doline łez\", takie miałam sińce. Teraz jest bosko:):) Pozdrawiam

Gość martisza
witam wszystkie Panie, zaluje bardzo ze dopiero teraz znalazlam to forum, zwlaszcza ze jestem juz tydzien po wstrzyknieciu botoksu. zmarszczki po jednej dobie poprostu rozmyly sie ale po 3 dobie w dzien nagle zaczelam widziec podwojnie, jakbym miala lekkiego zeza i zaczelo sie!!! dzwonilam do salonu gzdie mi to zrobiono Pan powiedzial z e w zyciu o niczym takim nie slyszal,dzwonilam do 3 roznych salonow w calej Polsce, oczywiscie nie wiedza co to takiego i w zyciu to nie botoks!! przestraszona chodzilam do neurologa dermatologa nawet psychiatrya kazdy sugerowal ze to botoks przemiescil sie naczyniami krwionoscnymi!!! jade dzisiaj do pana ktory mi to zrobil i chce mu przedstawic opinie lekarzy. w tej chwili nie potrafie funkcjonowac, dostalam jeszcze wiekszej nerwicy bo chodze jak pijana, nie rozpoznaje ludzi, twarze sa rozdwojone, to jest jakas masakra!!!!! prosze o kontakt lub odpowiedz jakiejs Pani ktora pzezyla cos podobnego, jak dlugo musze z tym zyc????? z gory dziekuje

Gość martisza
zapomnialam zapytac czy wiecie jak przyspieszyc degradacje botoksu? wiem ze nagrzewanie i drenaz limfatyczny twarzy moze to troche przyspieszyc, ale chyba musze odczekac jeszcze bo to dopiero tydzien, dla mnie to az tydzien:(

Gość altabe
Ile jednostek botoxu powinno być wstrzykniętych w lwią zmarszczkę?

Gość altabe
Ile jednostek botoxu powinno być wstrzykniętych w lwią zmarszczkę?

Gość betania
Do martisza Masz jakiś dowód na to,ze miałaś zrobiony zabieg..?? tzn zazwyczaj sie podpisuje w gabinecie dokument,ze wyrażasz zgodę na wykonanie zabiegu.Uczciwy lekarza daje do podpisu oryginał dla Ciebie i sobie zatrzymuje kopię.To podstawa do jakichkolwiek roszczeń.Nie ciekawie wygląda to o czym piszesz.Można niewłaściwym ukłuciem uszkodzić nerw wzrokowy,zresztą nie tylko.To w końcu jest trucizna!!!!Moze zbyt dużą dawkę dostałaś,tego nie wiem i na ilości podawanych jednostek sie nie znam.Wiem tylko,że na pewno to nie jest przejściowy objaw uboczny,na pewno nie!! Jeśli masz opinie lekarzy to możesz założyć sprawę,ale musisz mieć podstawę prawną,w przeciwnym wypadku lekarz sie wykręci.A tobie na słowo tez nikt nie uwierzy.Pamiętajcie o tym dziewczyny,żeby podpisując dokument,brać też kopię.W razie gdyby sie coś działo,lekarz sie zabezpiecza.Ma wasza zgodę!! niejednokrotnie nawet nie wiecie co podpisujecie,bo jesteście tak podekscytowane samym zdarzeniem,ze nie czytacie,a tam jest wymienione,ze jesteście świadome powikłań i działań niepożądanych.Napisz koniecznie jak sprawa wygląda.Trzymam kciuki!!

Gość Jokapotworek
J a zamierzam zgłosić moja panią doktor do prokuratora. Jak można przed pacjentem ukrywac ewentaalne zagrożenia?????? To jest skandaliczne zachowanie. Prawdziwy lekarz, zawsze przed zabiegiem wymienia, ewentualne , negatywne skutki uboczne, choćby prawdopodobieństwo ich wystapienia było znikome. Niestety częśc lekarzy postępuje niezgodnie z eteyką. Licza tylko kasę. Obrzydliwośc:( Pozdrawiam towarzyszki niedoli/

Gość zmartwiona40
do Kagavi Napisz proszę, jaki efekt chciałaś zatuszować kwasem? Czyżby te sińce? Bo kwas hialuronowy to przecież wypełniacz. Co on ma wspólnego z sincami? I proszę napisz, jak masz wypełnioną tę dolinę łez. Ja też wypełniałam, ale mam teraz jakby podpuchnięte oczy. Czy Ty też tak masz? Wiem, że to nie topik o wypełniaczach, ale nie widziałam, żebyś pisała coś na tamyym topiku, a bardzo mnie to interesuje, bo nie wiem, czy ja mam żle zrobione te zmarszczki pod oczami. Wcześniej miałam botox na czoło i nie złapał jak należy, teraz ten kwas nie najlepiej i chyba coś nie tak z moją lekarką...

Gość betania
Do zmartwiona40 Napisz mi czy wypleniałaś pod oczami takie drobne zmarszczki czy takie głębokie jak po okularach.Ja mam takie wżery(mocno zarysowane oczodoły) Też planowałam wypełnić je kwasem,bo botoks owszem kiedyś,pięknie je wyprostował,ale za ta to zniekształcili mi mimikę i pozbawił na te 4 pełne miesiące uśmiechu,który jest jedynym pozytywem w mojej twarzy.Będe wdzięczna za info:)

Gość A_N_N_A
Wstrzyknęłam botoks rok temu,po 30-stce,czas powtórzyć.Jestem zadowolona,wygładziło kurze łapki-koszt 600zł Słupsk

Gość A_N_N_A
Jak ze wszystkim nie można przesadzić,lepiej robić u lekarza niż kosmetyczki.Ja po tygodniu miałam kontrole i wtedy doszczykiwane miejsca wymagające tego,bez bólu.POZDRAWIAM

Gość ROKI
cześć sam nierobiłem,ale znam,efekt porcelanowej lalki,czyli sztuczny,fuuuuuuuuuu.Nie chciałbym takiej kobiety,wolałbym naturalną z kurzymi łapkami,to moje zdanie.....

Gość A_N_N_A
Chyba tylko wtedy,gdy jest żle wykonany zabieg.Koleżanka ma nienaturalne jakby zdeformowane rysy,nierówności na czole-też robiła w Słupsku.

Gość ROKI
widać wszędzie partaczy nie brakuje.:-(

Gość betania
Do ROKI Ciekawe jaki facet chciałby pomarszczona kobietę..??..!!!Nie uwierzę!!! Dobrze zrobiony zabieg powoduje to,że właśnie faceci i to nawet młodsi sie za nami oglądają:) mam koleżanki,które nie robią botoksu.Wyglądają po prostu staro.I uwierz mi,ze na przeróżnych imprezach faceci wypatrują oczy właśnie za tymi gładziutkimi i zadbanymi.Nie widziałam,żeby któryś oglądał sie za kobietą z naturalnymi oznakami starzenia:(( BZDURA!!! Mężczyźni lubią kobiety i piękne i mądre.I niestety częściej piękne od mądrych,bo nie lubię jak jest ktoś mądrzejszy od nich:)) Wiem,ze to forum nie jest o tym,ale nie mogłam sie powstrzymać:)

Gość Jolapotworek
No właśnie, samo sedno, DOBRZE ZROBIONY ZABIEG!!!! Niestety zdarzają się fuszerki lekarzy, a efekt - pacjentka oszpecona ma ochotę udać się na bezludną wyspę.

Gość spartanka
czy wiecie jak to jest z oczyszczaniem i botoksem czy najpierw robić mikrodermabrazje a potem wstrzyknąć botoks czy odwrotnie? proszę o odpowiedz pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować