Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiniaColadalll

Kto jest za....kochany????

Polecane posty

Gość PiniaColadalll

Kto jest zakochany? ma dobry seks ciepły sms otarcie łez?

Gość oooooooooj tak
mój w ogóle daleko mieszka widze się z mnim ino w weekendy.......

Gość ja troche tak
ja jestem cholernie zakochana.. ale nieszczęsliwie. dzisiaj mi przysłal swoje zdjęcie mmsem, tak dla zartu.. wgapiam sie cały wieczór i rycze..

Gość zakochana jestem
ale niestety nieszczesliwie bo on zonaty jest, zycie traci sens

Gość PiniaColadallll
a dlaczego dla żartu czyżby nic nie podejrzewał??

Gość PiniaColadallll
ale szczęśliwie? :))

Gość zakochana jestem
pinia czy myslisz ze to ma sens?ja go kocham nad zycie a on ma zone, spotykamy sie, ale wiem ze od zony nie odejdzie, wiem tez ze jestem dla niego kims waznym, ma to sens?prosze doradzcie cos bo ja z dnia na dzien watpie w to wszystko

Gość PiniaColadallll
a ten facet ma dziecko? macie romans tak? dlaczego nie chce odejść?

Gość ja troche tak
nie wiem, chyba nie podejrzewa że az tak bardzo... nie, nie może podejrzewac bo go oschle traktuje, w zasadzie się kumplujemy, kiedys się pare razy przespalismy, teraz jest taka znajomośc dobra.. w sumie dobra, nie dobra, po prostu luźna,., a mnie skręca...

Gość zakochana jestem
ma dziecko i wlasnie dlatego nie chce odejsc

Gość PiniaColadallll
niski i brzydki :D a ja to Cię lubię jak czasem czytam twoje posty :D

Gość zakochana jestem
mamy romans od roku

Gość PiniaColadallll
a dziecko to duży problem.. ciężko tak doradzać coś przez neta nie mając wglądu w sytuację, nie wiem jak facet dokładnie się do Ciebie odnosi.. Łatwo wpaść w męską pułapkę, choć mówi się że miłość góry przenosi... Jak długo trwacie w takim układzie??

Gość zakochana jestem
masz racje, nic nie wiesz, to nie bedziesz oceniac, ale ja juz szukam pocieszeniea w internecie hehehehe, bo wiem ze on teraz z zona siedzi, a jestesmy rok razem

Gość PiniaColadallll
acha , to już trochę i teraz albo zaczną opadać różowe okulary albo utrwali się wasze uczucie i w końcu on odejdzie, wiesz uważam że nie można się poddawać jeśli na czymś zależy, każdy powinien zawsze dążyć do własnego szczęścia nawet kosztem innych, bo kto o nie zadba jeśli nie my sami...

Gość PiniaColadallll
wiesz dla mojej siostry facet odszedł od swojej żony i teraz są naprawdę szczęśliwi ale tam nie było takiego problemu jak... dziecko....

Gość zakochana jestem
wlasnie w tym problem ze on nie odejdzie, jestem pewna na 100%. to ja zawsze odchodze a pozniej wrcam, nie moge zniesc tego ze on z zona jest a pozniej i tak nie wytrzymuje bo go tak kocham i wracam do niego, a on zawsze jest przy mnie kiedy tego potzrbuje ale wiem ze od niej nie odejdzie i tak to wszystko wyglada

Gość zakochana jestem
a mnie nie zostawi, wiem ze potrzebuje mnie, po prostu jestem calkowicie inna od jego zony, calkowicie, a juz nie mowie jak wsapniale jest nam w lozku....

Gość PiniaColadallll
Proponuję trwać w tym związku jeżeli jest Ci dobrze ale nie zamykać si.ę na świat, może ktoś Cię wyrwie z jego ramion w końcu.....

Gość zakochana jestem
no siostra wie o wszystkim i chce mnie do irlandi specjalnie sciagnac zebym sie oderwala od niego, cierpie przez niego ale jest mi z nim cudownie

😭 kuzwa dlaczego jak spotykam kogos kogo kocham i kto kocha mnie MUSI BYC JAKAS PRZESZKODA 😭 kwicze i rycze caly dzien bo go kuźwa potrzebuje 😭

Gość do zakochana jestem
ale Ty jesteś naiwna chyba, że zwykła... po co się ładowałaś w układ z żonatym facetem? Jeżeli kocha to już dawno by sprawę załatwił uczciwie i nie oszukiwał żony, nie zwodził Ciebie a tak to jesteś tylko tanią rozrywką. Zastanów sie nad tym jaką krzywdę robisz jego rodzinie, jak będzie cierpieć przez Ciebie ta kobieta i ich dziecko gdy sprawa pewnego dnia sie wyda.

Gość Bongo Bongo
no wporzo a ona ma cierpieć bo co? bo jest mniej ważna w hierarchii ludzkiej???!!

Gość nie ma dla mnie miejsca
ja jestem i on we mnie też a nie mozemy być razem chociaż oboje jestesmy wolni głupia sprawa dobranoc dziewczynki 🌻