Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a przede mną oral

Smak spermy

Polecane posty

Gość ja ostatnio
pierwszy raz połknęłam - ohydaaaaaaaaaaaaa

Gość prosze was bardzo
artykuł o zbawiennym wpływie nasienia znalazłem w starej Angorze 25 grudnia : specjaliści z queens university w Belfaście , przez10 lat monitorowali stan zdrowia tysiąca kobiet i mężczyzn w wieku średnim , jak również w roku 2002 amerykański psycholog Gordon Gallup przebadał293 kobiety wnioski : 1. Sperma zawiera prostoglndynę , hormon, który wchłaniany przez organizm kobiety chroni je przed depresją 2. Sperma ma doskonały wpływ na stan uzębienia zwiera cynk , wapń i inne minerały w niej obecne chronią szkliwo przed próchnicą 3. Sperma zawiera oksytocyny , hormon powodujący powstawanie w mózgu endorfin, które likwidują najrózniejsze bóle, od migreny po artretyzm 4. Sperma zwiera immuglobuliny poprawiające funkcjonowanie naszego systemu immulogicznego.

Gość bzduraaaaaaa
sperma wcale nie jest zła zupełnie neutralna, pozatym jest jej bardzo mało raptem pare ml , wiec nie udawajcie i nie gadajcie głupot :o tak trudno polknac te pare ml by sprawic partnerowi rozkosz :o boshhh szkoda mi co poniektórych dziewczyn :o

Gość ja ostatnio
a mi Ciebie bzdura szkoda

Gość bzduraaaaaaa
eh załamie sie ja kocham swojego partnera jak on mi robi dobrze to przeciez nie lize mi przez folie bo ma kontakt z moimi plynami :o , zreszta ja lubie polykac moje prawo i nic ci do tego :(

Gość ja ostatnio
wiadomo ze nic mi do Twojego spermojadztwa - Twoje prawo, tylko po co tekst ze Ci kogos zal?

Gość a przede mną oral
Jak jest mało, to połknę. Tzn. wiem, ile jest, chociaż dopiero zaczynam, widziałam zawartość prezerwatywy, i to nie raz ;> A co potem z całowaniem? Ja po minetce nie mam żadnych problemów, sama go całuję - ale co na to panowie?

Gość bzduraaaaaaa
Ja uwielbiam pieścić w ten sposób mojego partnera ponieważ kontakt moich ust z jego cżłonkiem jest kontaktem najbardziej wrażliwych części ciała, intensywnie, jak w żadnym innym przypadku aż tak, czuję wówczas to co dzieje się z moim partnerem, pulsowanie krwi w naczynkach, przepływanie soków, nabrzmiewanie, ruch, ciepło, to co składa się na jego pożądanie, czuję kontakt lepiej niż przy pocałunkach czy innych pieszczotach, poza tym czuję jak wielką mu to sprawia przyjemność, każde jego drżenie, każdą gwałtowiejszą reakcj, uwielbiam jak mi tryska do buzi i widze te jego rozmarzone oczka , polykac mu sperme Dla mnie te właśnie pieszczoty to sposób na najintymniejsze zbliżenie i najlepsze odczuwanie bliskości. Dlatego właśnie to uwielbiam. Nie uważam tego za wstyd czy obrzydliwość, bo kocham i absolutnie akceptuję całe ciało mojego partnera

Gość prosze was bardzo
nasienie zawiera np. acetylocholinę-neuroprzekaźnik, który powoduje m.in. zanik bólów głowy Sperma zawiera prostoglandynę , hormon, który wchłaniany przez organizm kobiety chroni je przed depresją 2. Sperma ma doskonały wpływ na stan uzębienia zwiera cynk , wapń i inne minerały w niej obecne chronią szkliwo przed próchnicą 3. Sperma zawiera oksytocyny , hormon powodujący powstawanie w mózgu endorfin, które likwidują najrózniejsze bóle, od migreny po artretyzm 4. Sperma zwiera immuglobuliny poprawiające funkcjonowanie naszego systemu immulogicznego.

Gość połykacz
ja to uwielbiam jest zajebiscie dober jak to przeżówam

Gość dobrze mowisz..
...'prosze was bardzo' !! A lekarstwo wcale nie musi byc smaczne !

Gość prosze was bardzo
hm ja nie twierdze , ze sperma jest smaczna , ale napewno nie jest niesmaczna :o ani obrzydliwa :o

Gość Wojtek.....23
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uppppppppppppppppp
uppppppp

cos w tej tezie o zebach musi byc, bo ja zawsze mam po niej swiezy oddech i smak miety w ustach jakbym zeby pasta umyla :d