Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SomeOfThemWantToGetUsedByYou

Idealna noc

Polecane posty

Gość SomeOfThemWantToGetUsedByYou

Jak sprawić by mężczyzna przeżył najwspanialszy seks w swoim życiu?? Jaka jest idealna noc , jaką kobieta może dać mężczyźnie?

Gość no to bedzie tak
striptiz, lodzik, klasycznie, od tylu, anal i dobranoc.

Gość na pewno nie przed kompem

Gość FAJNA-AJ-
A może ? :on wpada do domu po pracy, ona otwiera mu drzwi w najbardziej skąpym ubranku jakie kiedykolwiek widział, następnie flirtuje z nim podaje mu obiadek ( bo jak facet głodny to zły- a to mijałoby się z celem ) .Póżniej namiętnie kręci tyłeczkiem tak aby rozpalic go do czerwonosci ( nachyla się specjalnie kokietujac go ), wskazującym palcem zaprasza na male szoł. Włącza agresywną ( np > czarną muzyczkę )i tańczy przed nim jak zawodowa tancerka , zdejmujac po woli bieliznę i odkrywając po kawałeczku sekrety swojego caiała. namiętnie pieści swoje ciało ( sama ) . On chce ją dotknąc ale ona mu jeszcze nie pozwala( chce aby patrzył na nią ) i dopiero jak widzi ,że on już jest prawie ugotowany - klęka na kolana i kieruje się w jego stronę ( a dokładnie w stronę jego najbardziej zaprzyjaźnionej części ciała ) . Później to juz tylko czysta przyjemnośc i odjazd....... Tak bym to widziała :-)ale znajac was szydery zaraz coś skrytykujecie :-(

Gość BIGerr
FAJNA_AJ porzuć czytanie cosmopolitan.....................

Gość buahahahahahahaha

Gość FAJNA-AJ-
DO BIGerr . Jeśli sama( sam ) nie praktykujesz takich igraszek to twoja strata . Ja lubię takie zabawy z moim partnerem i czesto je wprowadzam w życie . A cosmopolitan najwyraźniej sama czytasz skoro wiesz gdzie podobne scenariusze mozna znaleźć. Pewnie jesteś brzydka, gruba i złosliwa dlatego nigdy nie zaznasz smaku agresywnych pieszczot i takie rzeczy są dla ciebie iluzją > Bidulko !zostają Ci tylko paluszki i ostry film - jak przykro :-)

Gość FAJNA-AJ-
Do dea - dobrze ,że chociaż ty wiesz co miałam na myśli :-) Czy jest w tym coś złego, że nie rajcuje mnie po bożemu Bo bigeer najwyrażniej nie wie co jest 5

Gość nesca caffe
fajna aj heh ja tez tak widze idealna noc dla faceta, a co niektorzy panowie by byli nardziej uradowani gdyby mieli trojkacik ale nawet ja na to nie ide :P

Gość FAJNA-AJ-
do nesca caffe: -) No jasne ....:-),że najlepiej jakby mieli 2 fajne babki do spełnienia swoich fantazji , ponoć to marzenie każdego zdrowego faceta .Mój też o tym sobie po cichu marzy . Kiedyś powiedział ,że widziałby u mojego boku jakąś zdrową brunetkę bo ja jestem blondynką , a w jego marzeniach niby kocham sie z nim i z jakąś ciemnowłosą dla kontrastu hi hi . Kto wie........:-) ( ale nikomu nic nie mów hi hi ) pozdrowionka