Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka blondyneczka

BLONDYNKI -czemu liczą się tylko stereotypy

Polecane posty

Gość kafeeeeee
niski zrob nam przysluge i juz sobie idz do tego hadesu, zreszta straszysz pewnie ze idziesz za miesiac, potem powiesz ze za kolejny miesiac i tak bedziesz truc i truc :/ zlosliwy gnom...

\'puste i ladne dupy dobre sa na jedna noc\' no ale, co ty ofiaro losu możesz na ten temat wiedzieć ?! :P \'za miesiąc już mnie nie będzie\' już się nie możemy doczekać :P

Gość taka blondyneczka
blondi to tak powinnam to napisać:)

Gość taka blondyneczka
no właśnie moze jednak wrócicie do tematu

Mnie dobijają wiszące szare chmurzyska :o Co do blondynek, to same robią wszystko, aby stereotypy twardo trwały...

\'odezwał sie brzydki pustostan\' buhahahaaha niski, brzydki i nijaki ty mi przypominasz wesz na łysinie. Wokół pełno pseudo uczonego blasku - a jednak wesz :P

A bo bez sensu jest generalizować. Jest mnóstwo kretynek niezależnie od koloru włosów :P

mysle ze ten stereotyp mamy po pameli..itp.. teraz mandaryna nam wskoczyla i dodzia.. ja mam blond wlosy bo mi ciemne nie pasuja..i tyle.

Cóż ja jestem naturalną blondyną, mam włosy długie do połowy pleców, ubieram się najczęściej na czarno+klasyczne eleganckie ciuchy bo nie znoszę tandety... niełatwo jest mnie wtłoczyć w stereotyp głupiej blondynki-lalki barbie, nie dość że skończyłam trudne studia humanistyczne to jeszcze cierpię na ciężki niedosłuch i muszę zasłaniać długimi włosami chore uszy:( A włosy to mój atut, bo są piękne, gładkie, grube itd... w życiu ich nie zafarbuję, inne tlenione blondyny mogą mi pozazdrościć:P

Zapomniałam dodać: \"i mnóstwo kretynów\" :D A stereotypy olewam :P

\'Jest mnóstwo kretynek niezależnie od koloru włosów\" tak jedną z nich jest Firthlady\' howgh powiedziałem :P przykro mi niski, ale jak dla mnie jesteś zbyt niski, żeby dalej komentować twój bełkot adios pomidoros :P

ElizabethBathory -> hmm..pozazdroscic to moga Ci grubych zdrowych i ladnych wlosow.. ale ja naturalna jasna blondynka bym nie chciala byc..

A ja jestem farbowaną blondynką.Ostatnio spodobał mi się żart:po czym poznać inteligentną blondynkę?Po odrostach:))Pozdrawiam wszystkie blondynki:))

Gość do niskiego i paskudnego
nos w dupe i burczec

Gość a poderwac
to mozesz ale tylek z krzesla.

Ja już dziś byłam dwa razy, bo opiekuję się dzieciakiem kumpla to go kisić nie będę skoro pogoda się wyklarowała :)

Dea dobrze, że net jest ;) Bo gdy dzieciak bajkę ogląda to bym padła z nudów :o

Ja jeszcze dodatkowo robie z nim ćwiczenia grafomotoryczne bo idzie od września do \"zerówki\" :) w zimie jakieś plastyczne zabawy, a teraz widze, że mu się nie chce...