monika2384 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Jeśli przerwie się opakowanie Cilest (były 4 tabletki do końca) żeby dostać szybciej okres, zrobi się 7 dni przerwy to można zacząć następne opakowanie ?? Tabletki będą skuteczne ?? Odpowiedźcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca caffe Napisano Sierpień 8, 2006 a nie lepiej zjesc do konca te 4 tabletk i nie robic tej 7-dniowej przerwy , i dalej brac tabletki? chociaz fakt faktem nie powinno sie robic tego za czesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia_18 Napisano Sierpień 8, 2006 wlasnie przy braniu dwoch opakowan moga pojawic sie plamienia. slyszalam ze do pelnego zabezpieczenia wystarczy 17 lub 19 tabletek.napewno 19 tabletek zabezpieczy, ale czy 17 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko* Napisano Sierpień 8, 2006 możesz tak zrobić tm cyklu i tak nie zajdziesz w ciążę bo okres zaraz dostaniesz a następne całe izięte cie zabezpieczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika2384 0 Napisano Sierpień 9, 2006 Bo chciałam zrobić 7 dniowa przerwe szybciej zeby dostac okres poniewaz mam slub w sobote. Tabletki mialam brac do piatku ale juz we wtorek przerwalam zrobilam 7 dni przerwy i znowu zaczelam brac. Pytalam sie lekarza czy moge przerwac wczesniej zeby zrobic szybciej 7 dni przerwy a on wlasnie powiedzial ze moge juz we wtorek przerwac. Ale pomimo mam obawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach