Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esther18

Ja mam 170cm, On 174cm czy to przeszkadza w zwiazku?

Polecane posty

Gość Esther18

please powiedzcie mi czy to przeszkadza, zawsze bylam z o wiele wyzszymi facetami, nie wiem co mam zrobic, bo ten to chodzacy ideal tylko ten wzrost....

Gość czego
o boze strasznee rzuc go szybko, albo zabij

Gość zerwij z nim niedopuszczalne
głupia babo :O

Gość mój jest
ze mna równy, a nawet może cm nizszy, czasami to troche krępujace ale uważam ze sa ważniejsze rzeczy w zyciu:) A jezeli jak mówisz to twoj ideal, to te 4 cm różnicy powinnas mnic w nosie:)

jak ja mam Ci powiedzieć czy Tobie to przeszkadza, Ty powinnaś to wiedzieć. Ale patrzenie na wzrost jest dla mnie dziecinadą, ale to jest tylko moje zdanie

Borie co za glupie pytanie zadajesz kobieto przeciez w zwiazku nie chodzi o wzrost ! :o

Borie co za glupie pytanie zadajesz kobieto przeciez w zwiazku nie chodzi o wzrost ! :o

Gość Esther18
wiem ale to naprawde trudne gdy ktos Ci mowi ze smiesznie to wyglada i ze gdy kiedys wezmiemy slub, to potem on będzie smieszny przez ten swoj wzrost

Gość Esther18
jescze ktos cos napisze?

\'to potem on będzie smieszny przez ten swoj wzrost\' 174 cm to jest śmieszny wzrost dla faceta ?! nie mam więcej pytań ...

Gość Esther18
nie o to chodzi ze podczas slubu, tylko glupie docinki typu, ze niskie dzieci, ze on na starosc bedzie wygladal smiesznie itp kurde mam z tym problem naprawde

Gość cocakarola
ja mam 171 On 174-175...tak twierdzi,bo czasami ja w to szczerze watpię poza tym waży jakieś 5 kg mniej czasami czuje się przy nim jak duża meery...ale obracamy to w żart,bo odczucia osób,które nas widza są jak najkbardzej pozytywne. nigdzie nie jest napisane,że będziesz dobrze czuła się z facetem o 10 cm wyższym moim zdaniem powazniejszy problem mają te pary,w ktorych chłopak jast wyyyyyysoki a dziewczyna malutka ciesz się i pozwalaj mu duzo spać,podczas snu dzieci rosną :-)

Gość Esther18
:) dzieki ciesze sie ze nie pojawila sie ani jedna odpowiedz ze powinnam sie z nim nie wiazac :)

Gość Esther18
chce :P

Gość Esther18
szczerze mowiac to az tak glupia nie jestem by rzucac faceta gdyby mi tak ktos napisal

Gość mój jest 6 centymetrów niższy
a Tobie przeszkadzają 4 centymetry w drugą stronę? Ludzie to nawet nie zawierzęta:o

Gość cocakarola
jeny ludzie,założycielko topiku... jak wnioskuje masz fajnego faceta,jesteś szczęsliwa,czego więcej chcesz... twój sposób myslenia odzwierciedla zachowanie zwierząt,które wybieraja największego,najsilniejszego partnera,by gatunek mógł przetrwać........ ludzie róznia się tym,że wybierają partnera z iosci,uczucia masz jakiej hitlerowskie zapedy stworzenia idealnego potomstwa i to jak bedzie wyglądał na starość może wyglądac jak dawid beckham i co z tego kiedy obudzisz się przy nim i dojdziesz do wniosku,że go nie kochasz...

Gość rzuć go
Zasługuje on na kobietę, która pokocha go mimo jego marnych, kurduplowatych 174 cm wzrostu. Niech znajdzie taką, dla której nie będzie śmiesznie wyglądał podczas religijnej ceremonii z namiastką człowieka, która zamiast myśleć o Bogu i przysiędze będzie mierzyć go co chwila centymetrem umieszczonym w oku. Nie, on zasługuje na godną starość, z kimś dla kogo zawsze będzie atrakcyjny, pomimo upływających lat... Rzuć go! Tak będzie lepiej, dla obojga. Peace...

ja mam 170, a On ma 190, tez powinnismy sie rozstac? pomozcie !! :o ;) :D

niski - to byl zart :) przynajmniej z mojej strony, i to co napisala Dea tez odebralam jako zart :)

Gość serves
a co do wzrosyu dzieci..co sie gdzies tam pzrwinelo to ja powiem ze to nie jest tak jak myslicie... moja mama 160cm, tata 164 cm, od strony taty bacia 150 cm, dziadek 155 cm, od mamy - babcia chyba ok 150 cm..no dizdek wysoki ale wdalam sie raczej w rodzine taty z wygladu..i co? ja - 174 cm moj brat - 176 cm i jeszcze rosnie bo jest mlodszy ode mnie i bedzie rosl jeszcze jakies przynajmniej 4 lata :P

Gość serves
i uprzedzajac pytania..nikt nas nie adoptował :P

Niski, to był ŻART \"«coś powiedziane lub zrobione nie na serio, lecz dla rozrywki, zabawy, zakpienia z kogoś; figiel, kawał, dowcip; w lm także: żartowanie» Delikatny, dwuznaczny, głupi, kiepski, niesmaczny, niestosowny, niewinny, złośliwy żart. Żarty na temat kogoś, czegoś. Powiedzieć coś żartem, żartami. Zrobić coś dla żartu. Być przedmiotem żartów. Pozwalać sobie na żarty. Coś zakrawa na żart. Znosić czyjeś żarty.\" ;););)

niski, no dobra mam zly dzien ;) nie wyspalam sie, rozmyslalam nad moim zyciem, jak ono bedzie wygladalo z za wysokim facetem ?:( tragedia :( :o

Gość o rany....... Julek
ja mam 170, on - 172, nie przeżyje, jesooooooooooo, co robić 😭 ;)

Gość OMFGo
Ja pierdole :o