Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erental

Mata ozonowa

Polecane posty

Gość erental

słyszałam , że mata ozonowa ma wspaniały wplyw na samopoczucie , gładkość i jędrność skóry . Z drugiej strony że ozon nie jest zdrowy i kąpiel z ozonem może mieć podobny skutek jak kąpiel w chlorze , a wdychanie zatruwać organizm . Czy jes ktoś kto ma doświadczenie w stosowaniu maty ozonowej ?

Gość bzdury jakieś
co to za mata ozonowa?Gdzie ten ozon?Pierwsze słyszę,że ozon jest jakiś zbawienny dla organizmu ludzkiego wrecz przeciwnie! I nie mam na myśli ozonu w warstwie stratosferycznej

Gość erental
to jest mata ozonowa , tak przynajmniej sie to nazywa , reklamowana na Tele Sprzedazy .Ma ponoc rewelacyjny wplyw , ale wlasnie nie wiem ile i co ma wspolnego z ozonem . Ciotka mowila , ze jej siostra jest wniebowzieta , ze skora jak alabaster , pojedrnia i w ogole samopoczucie swietne . chce wlasnie zasiegnac jezyka , bo nie wiem czy jest sen to kupic , bo wlasnie ten ozon mnie niepokoi . Prosze wiec o rady , a moze zglosza sie tacy ktorzy to uzywaja .

mam coś takiego w domu. faktycznie moja skóra jest gładsza i jakby bardziej nawilżona. po kąpieli mam lepsze samopoczucie.

Gość khaki bazzar
ty sluchaj tych bredni z tej tele sprzedazy wywalisz kase w bloto za badziew

Gość taka tam jedna ja
te efekty to raczej efekty hydromasażu a nie zbawiennego działania ozonu....zresztą niby jak ta mata ma wykształcac ten ozon ? ozon powstaje podczas burzy na wskutek wyładowań elektromagnetycznych reklamują te maty wspominając o "świeżym zapachu ozonu" mniej wiecej tak jak reklamuje się płyny do płukania tkanin "które sprawiają że pranie pachnie jak wiosenna łąka po deszczu" albo inne bzdety, to czyste zagranie marketingowe, które ma powodowac że mamy kojarzyc kąpiel z matą z jakimś odświeżającym i energetyzujacym doznaniem

W przypadku maty ozonowej ozon wcale nie ma szkodliwego działania. Działa antyseptycznie więc pomaga polepszyć kondycję skóry. W połączeniu z hydromasażem może działać świetnie na układ krążenia czy układ oddechowy. Oczywiście takie kąpiele działają też relaksująco a w połączeniu z naturalnym olejkiem mogą działać też terapeutycznie. Więcej informacji można znaleźć choćby tutaj: http://www.salemed.pl/maty-do-hydromasazu-c-37_45.html Wydatek jest co prawda niemały, ale może warto zainwestować w dobre samopoczucie?

Witam, Sama używam maty ozonowej bardzo dobrze wpływa na jędrność skóry, poprawia samopoczucie. Mata ozonowa pomogła mi tez przy atakach rwy kulszowej. Dowodem na to, że mata ozonowa jest bardzo skuteczna są opinie zadowolonych klientów sklepu, w którym sama kupiłam matę. Opinie są dostępne pod tym adresem : http://www.ulgadlakregoslupa.pl/Sklep/Maty-do-hydromasazu/Mata-do-hydromasazu_opinie_313.html