Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i głupia

czemu?

Polecane posty

Gość samotna i głupia

Czemu świat jest tak okrutny? Czemu nie mam szczęśliwej rodziny? Czemu mam brzydki dom? CZemu nie moge zrzucic 10kg do idealnej wagi? Czemu ciągle popadam w dołki? Czemu nie mam chłopaka,jesli podobno jestem miła,mądra i ładna?(zgrabna nie ,wkoncu jestem tłusciochem) CZemu nie mam ładnej cery ,tylko co jakis czas wypryski? Czemu nie lubi sie ludzi szczerych? Czy ja jestem złym czlowiekiem,ze Bog mnie tak kaze?

Gość może na początek
zacznij lubić siebie, to wtedy ludzie Ciebie też polubią

Gość taka jedna smutna ona
czemu mnie tak zranil? czemu okazal sie takim draniem? czemu mu uwierzylam ? czemu???? 😭

nikt cie nia karze, raczej sama sobie to robisz.. przestan myslec ze czegos nie masz, lub z czyms sie nie mozesz pogodzic, a zacznij dostrzegac dobre strony tego co juz masz.

ej, nie gadaj tak, na wiekszos c rzeczy jest rada. Ale musisz myślec pozytywnie wypryski- nie drapac i stosowac żel do mycia i tonik Garnier czysta skóra, Waga- po 4 tygodniach schudłam 7 kilo- ale trzeba chciec Dom- nie każdy maładny Rodzina- wiekszość ma nienormalną- normalne sa tylko pozory dołki- powoli sie podniesiesz ale na to też trzeba czasu(COS O TYM WIEM) chłopak- sie z najdzie w odpowiednim momencie ( wtedy bedziesz mówić i po co mi to było) ludzi szczerych- nie lubi nikt a każdy mówi że ceni szczerość Bóg - wie corobi- i zwykle Ci dobrzy źle na tym wychodzą Pozdrawiam i powodzenia

Gość może na początek
oj dziewczyny, takie pytania w samo południe? a któz to wie...

Gość taka jedna smutna ona
no niestety wlasnie stracilam kogos dla mnie waznego i co ja na to poradze ,ze w samo poludnie mam taki nastroj :(