Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magol

sa tu jacys ludzie pracujacy jako charakteryzatorzy???

Polecane posty

Gość magol

chcialam sie dowiedziec czegos na temat tego zawodu jaka placa, czy dlugo sie trzeba uczyc itp.

Gość magol
nie ma??? pewnie wszyscy w pracy.... na sesjach zdjeciowych, badz planach filmowych.... hallllllloooooo

Gość zależy...
uczyć się trzeba długo, jest dużo szkół, ale mało dobrych, ważna jest praktyka i koniecznie wszechstronność, nie tylko make up, także fryzjerstwo i efekty specjalne Asystent w filmie zarobi góra 200 zł za dzień, w reklamie więcej.

Gość magol
pracujesz w tym charakterze??? zastanawiam sie na powaznie by zajac sie tym mam dobre pomysly, jestem kreatywna i lubie wymyslac i tworzyc!!!! moze wlasnie przy takiej pracy bede sie spelniac zawodowo???? pytam powaznie, bo powaznie traktuje ten temat!

Gość zależy...
moja najbliższa osoba pracuje w tym charakterze. Jeżeli ktoś jest zdolny to warto. Pamiętaj, że będziez zaczynać od zera. Niektórzy całe życie pracują jako asystenci albo drudzy. Będziesz prała gąbki i ręczniki, a także siedziała godzinami na planie z pudrem i pilnowała, ewent. malowala statystów. Potem stopniowo, stopniowo...

Gość magol
hej, hej.... jest ktos jeszcze???? opowiedzcie o tym zawodzie - o jego zaletach i wadach!!! prosze o duzo informacji powaznie zastanawiam sie nad taka praca!