Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewijanka

Przewijanie dziecka .......

Polecane posty

Gość Przewijanka

Dzisiaj zostaje z synkiem sąsiadki na noc i jutro na cały dzień. Chłopczyk ma 15 miesięcy i trochę się obawiam jak to będzie. Najbardziej przeraża mnie przewijanie malucha - nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy dam sobie radę :(. Może macie jakieś wskazówki dla mnie ?

to zalezy, moze malec sam juz siada na nocniczek? moja kolezanka ma 18-miesiecznego synka i w nocy go nie przewuja, a jak juz w dzien to zaklada mu takie pielucho-majtki, jak w reklamie (chyba pampers baby activ-czy jakos tak) zdaje sobie sprawe ze ciezko takie zywe srebro przebrac-wiem cos o tym :) nie martw sie, dasz sobie napewno rade, taki malec juz zakomunikoje jak bedzie cos nie tak, a jak bedziesz chciala przewinac, to poloz go sobie na tapczanie, daj cos do reki mu-zeby sie nie nudzil i nie wiercil i zaloz pampersa, a moze posadz na nocniczku? idz z nim na spacer, plac zabaw :)-zalezy jak dlugo bedziesz go miala pozdrawiam

Gość Przewijanka
Gratuluję super synka :). Dzięki za odpowiedź. Niestety nie wiem jak jest z tym nocniczkiem. Mam nadzieję, że podołam temu przewijaniu.. Będę maluszka miała na pewno dzisiaj i jutro cały dzień.

dzieki 🌻 jezeli wrecza Ci malucha bez nocnika to wiadomo ze w pampersy jeszcze robi :) a gdzie bedzie spal?kurcze mojej kolezanki syn spi tylko z nia, wszedzie go zabiera ze soba, nie wyobrazam sobie zeby mogla go gdzies zostawic, on chyba by tego nie przezyl :( mam nadzieje ze to tylko jej syn, taki mamisynek :) z takim malcem szybko czas leci :)

Gość Przewijanka
To jest nagła sprawa, ta Kobieta nie ma innego wyjścia. Musi pilnie wyjechać, a malucha nie może zabrać ze sobą, więc poprosiła mnie o pomoc. Cieszę się, bo uwielbiam dzieci, tylko najbardziej martwi mnie te przewijanie, ale trochę mnie pocieszyłaś :). Ja na te 2 dni przenoszę się do nich.