Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2tm23

Czy wkurzyłas sie kiedys na swojego faceta podczas sexu i z jakiego powodu

Polecane posty

Gość 2tm23

Czy miałyscie kiedys taka sytuacje ? I na co sie wkurzylyście

Gość kolargolka
strasznie sie wkurzylam gdy lizal mnie starsznie mocno jakby patelnie gabka szorowal

Gość kolargolka
a i kiedys jak za szybko doszedl i musialam czekac 15 minut az znowu mu stanie, a bylam bardzo niezaspokojona

Gość jak nie mógł
dojść i posuwał mnie w pozycji na pieska jak królik :O Byle dojść...:O

wstyd sie przyznac...podczas mojego pierwszego razu kiedy i tak juz byłam wystarczająco zestresowana i zagubiona...on w pewnym momencie bezsensownego \"posuwania\" bo seksem bym tego nie nazwała:o zszedł ze mnie i powiedział \"przykro mi, nie chce mi stanąc\". to był szok:P

Gość łopata*
ja tez mialam cos takiego podczas pierwszego razu ....przestal i sie tłumaczył ze nie hce mu stanąc:O:O i tak samo jak nie mogł dojść i posuwal mnie jak krolik-krolika :O:O czy wszyscy faceci tak mają?:O

:P Cholera jasna, ale chyba wszyscy.... Tekst mojego to ....\"Przykro mi...ale na razie koniec..\"....\"Przykro mi skarbie...itp itd\" No masakra :( ych głupie chłopy :P

Gość boolinka
chlopy z natury są głupie bo myslą fiutem a nie głową :p

Hard XXX ale jakie to niezłe ?? :( głupie chłopy ;) ooo ale wpadłam na pomysł ;)----> przy następnej okazji ja zrobie swojemu na złość .... Powiem mu w trakcie \" Kochanie.....starczy- odechciało mi się....może następnym razem : :D:D Peace :D

Gość No tak kiedy
oni wreszcie naucza sie, ze te ich jedna minuta i 42 sekundy, to za malo dla kobiet my chcemy 21 minut i 42 sekundy a jak tego nie umiecie to za krolika czy kure sie wezcie.:D

Gość A raz jak on
nie mogl znowu to zapytalam go a sprzedala matka tege byka?

Gość dziwie sie ze wogole jestescie
z takimi facetami! tym bardziej doceniam mojego, który jest po porstu wspaniały, sam czesto wstrzymuje sie przed dojsciem, aby tylko mi bylo dobrze.

jak robilam swojemu bylemu lodzika a on w pewnej chwili - po 3 minutach moze - sie wyrwal i powiedzial, ze mama i brat na niego juz czekają i juz musi iść. o cholera.

Dea, oni są tacy, że... Ech, szkoda gadać, ale może ten telefon jeszcze zadzwoni... NA PEWNO odbiorę, choćby nie wiem co!!!

Dea, no weź... :D :D :D A potem będę z nim latac po seksuologach, psychoanalitykach i sama już nie wiem, gdzie jeszcze! :D :D :D Ale pomysł, to masz rzeczywiście fantastyczny. :D Aż mi juz chyba złość na tego mojego tumana minęła! :D

Gość mam pytanko za 100 pkt
mój były facet miał 26 lat i umiał bez problemu powstrzymać się przed wytryskiem, a obecny ma 31 lat i nie może przynajmniej tak mówi :( ściemnia czy nie?

Gość xxxxxxxxxxxxxx
moj raczej mnie meczy mnie w trakcie ale za to ja czasem wykorzytuje sytuacje-- kiedy widze ŻE ON ZA MOMENT DOJDZIE to zadaje mu jakies pytanie tzn prosze go o cos (na co normalnie by sie nie zgodzil) i wtedy zawsze sie zgadza a po fakcie juz nie ma wyboru i musi zrobic to co mi obiecal:) Ale tu potrzeba wyczucia-bo gdybym poprosila go o cos w momencie gdy dochodzi to tez sie zgodzi ale potem nie pamieta ze cos mowilam (chyba poprostu wylacza mu sie swiadomosc, hehe)

Gość na swojego obecnego
nie ale na ktoregos z ex gdy rzucil tekst o piersiach mam male wiec wyskoczylam z lozka jak opazona i juz nie mialam na nic ochoty:) teraz juz mnie to nie rusza, ale wtedy bylam mlodsza i jakis tam kompleks byl:D

teraz jest nieźle ,ale pamiętam początki z moim facetem jak mi robił minetę pierw miał sztywny jęzorek i działał- a później miałam wrażenie ,ze napełnia mi ciepłym powietrzem cipkę:D:D:D

Gość wkurzylam
ale nie powiem bo to zenada na bylego faceta,od tej pory mam facetow dosc!glupie fiuty ,pomyslalby kto,ze profesor to czlowiek na poziomie,ale gdzie tam pfff,szkoda gadac,skurwysyn jeden

Gość hihihi hihihi
dobry agent z tego kola powyzej.. ;)