Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zxcxd

sa tu jakies femcelki szare myszki dla anonka

Polecane posty

14 minut temu, Bambo napisał:

Możesz lexa poobracac na priv bo się zastanawiam czy jestem jakimś guanem skoro mnie zaczepia chory ojciec co

no jestes jestes guanem... wygladasz mi na niesmialą galerianke

Dziwne, jak ostatnio widziałam tu kleksa, to jechał z salową jak z łysą kobyłą, domyślam się więc, że nagły chwilowy sojusz, ma zwyczajnie na celu zwrócenie mojej uwagi 🙂 

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

wole juz usiąsc na jeżu golym tylkiem

Zespół cieśni nadgarstka towarzystwo dostanie, od tego ciągłego pisania tych bzdur 😄

Trzeba wezwać komisję wojskową i Doktora z Zielonej Góry, żeby dogłębnie zbadali sprawę 😄

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Dziwne, jak ostatnio widziałam tu kleksa, to jechał z salową jak z łysą kobyłą, domyślam się więc, że nagły chwilowy sojusz, ma zwyczajnie na celu zwrócenie mojej uwagi 🙂 

tak trafilas... ale masz ego wywalone w kosmos. czekalem az sie odniesiesz teraz juz wiem ze to milosc😍😍😍

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

no jestes jestes guanem... wygladasz mi na niesmialą galerianke

Ty wygladasz na brzuchatego ojca żebrzącego o seks śmierdzącego guwnem dziecioreksow liczącego na szczęście 

50 minut temu, Bambo napisał:

Spjerdalaj zebrać u żonki o obowiązek małżeński stary cvelu z przeoranym kakalcem xD

Prawdopodobnie nie jesteś mentalnie gotowa do seksu stąd ta agresja.

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A co cię to obchodzi? Za twoje? Weź leki i połóż się spać. I zabierz ze sobą Carycę i resztę pacjentów, bo temat zaraz usunę. Więc jeszcze chwilę masz czas i reszta pacjentów się wyżyć.. 😅

Chce pomóc jakby jej flachy zabrakło albo do polerowania czegoś 

1 minutę temu, Bambo napisał:

Ty wygladasz na brzuchatego ojca żebrzącego o seks śmierdzącego guwnem dziecioreksow liczącego na szczęście 

skont wiesh? lubie ten brzuszek😁 pasuje do lysinki...

27 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty też nie jesteś botem, ja też nie, libed też nie. Nawet w emocjach po takim języku stawianie się na religijnym świeczniku traci na wiarygodności. Tym bardziej wobec osób, które nigdy tak się nie odezwały do nikogo.

Możliwe, że ja jestem botem. Będę musiał to sprawdzić.

38 minut temu, Bambo napisał:

Leżaka nie ma aż dziwne. To jest jedyne co umiecie, straszyć schizowac hejtowac i wzbudzać strach bleh

A boisz się?

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Tragedia. Normalne przedszkole 🤦

Pokaż nam wszystkim Madziu poziom nieprzedszkolny zatem i skoro powiedziałaś A, powiedz i B i podziel się szczegółami tej rzekomej korespondencji Pieprz z Hugh i z kleksem, bo skoro piszesz, to widocznie coś wiesz, prawda? Inaczej byś nie pisała 🙂 

3 minuty temu, Bаzyl napisał:

Prawdopodobnie nie jesteś mentalnie gotowa do seksu stąd ta agresja.

A to każda tutaj chyba pisze bez seksualnych myśli w głowie bo czym się jarać 

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

tak trafilas... ale masz ego wywalone w kosmos. czekalem az sie odniesiesz teraz juz wiem ze to milosc😍😍😍

Lex,, jak można nie kochać Ciebie. 😁

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Pokaż nam wszystkim Madziu poziom nieprzedszkolny zatem i skoro powiedziałaś A, powiedz i B i podziel się szczegółami tej rzekomej korespondencji Pieprz z Hugh i z kleksem, bo skoro piszesz, to widocznie coś wiesz, prawda? Inaczej byś nie pisała 🙂 

z malej ? jesli juz to Lexem kobieto...😊  zaraz monz przyjdzie i sie zezlosci ze zaczepiasz wroga nr.1

29 minut temu, murb napisał:

Wieczorna zmiana ostro gra. 😁

To taki rodzaj sportu. Trochę jak diss w rapie, taki specyficzny gatunek sztuki.

Przed chwilą, murb napisał:

Lubisz mizoginow bo jesteś taka bardziej racjonalna od Grażyny 🤔?

Przed chwilą, murb napisał:

one tutaj przychodzą by rozprawiać o zyciu a to tylko forum o qpie dla zmeczonych pracusiów po 60tce.. kochalabys takiego dziadka?

14 minut temu, 250GodzinTak napisał:

I zabierz ze sobą Carycę i resztę pacjentów, bo temat zaraz usunę.

Po czym obwieścisz, że tematy "wyklikała" Pieprz i ja 🙂 I jak cię tu traktować jak nieupośledzoną? No po prostu się nie da. 

1 minutę temu, Bambo napisał:

a ktora nie lubi Lex? jak znajdziesz mi 3 takie to masz plusika

Przed chwilą, Bаzyl napisał:

To taki rodzaj sportu. Trochę jak diss w rapie, taki specyficzny gatunek sztuki.

Ja bym tego sztuką nie nazwała. 

Chyba, że jakimś patoartyzmem. 🤔

26 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Jeżeli 5 lat siania kłamstw i hejtu jest niczym a rzucenie mięsem kilka razy to zbrodnia, to nie mamy o czym gadać. Zaraz się rzucicie bronić biednego Madziulka zaszczutego. A ten świecznik to sobie sami wystrugaliście. Położę się już do trumny żeby nikogo nie zgorszyć a wszyscy przyznający się do kościoła natychniast zrobią to samo.

Nie przejmuj się, tutaj oczekuje się od ciebie, że jako wierząca będziesz świętsza od papieża, co jest chyba zwyczajnie nierealistyczne. Jakby wiara odbierała prawo do ludzkich emocji i oznaczała, że masz bez końca znosić kpiny, a gdy tylko zareagujesz po ludzku, to nagle jesteś tą złą, bo użyłaś kilku wulgaryzmów więc te wcześniejsze tysiące hejtow jakimś cudem przestają sie liczyć. Łatwo jest wymagać od innych nadludzkiej cierpliwości.;)

• Like 2

Przed chwilą, salix napisał:

Nie przejmuj się, tutaj oczekuje się od ciebie, że jako wierząca będziesz świętsza od papieża, co jest chyba zwyczajnie nierealistyczne. Jakby wiara odbierała prawo do ludzkich emocji i oznaczała, że masz bez końca znosić kpiny, a gdy tylko zareagujesz po ludzku, to nagle jesteś tą złą, bo użyłaś kilku wulgaryzmów więc te wcześniejsze tysiące hejtow jakimś cudem przestają sie liczyć. Łatwo jest wymagać od innych nadludzkiej cierpliwości.;)

Wreszcie ktoś z ludzkim spojrzeniem. Dzięki. 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

one tutaj przychodzą by rozprawiać o zyciu a to tylko forum o qpie dla zmeczonych pracusiów po 60tce.. kochalabys takiego dziadka?

Serce mam już wypełnione po brzegi ale myślę,  znajdzie się jeszcze jakiś kącik dla dziadusia Lexusia.

• Haha 1

33 minuty temu, Bambo napisał:

Bogowie hinduscy robili niezły rozprdol i sobie mordowali dlatego wolę hinduizm ale w Starym Testamencie też było sporo przemocy

Po zgwałceniu Diny, Symeon i Lewi oszukują mieszkańców Sychem, nakłaniając ich do obrzezania. Trzeciego dnia, gdy mężczyźni są osłabieni po obrzezaniu, wchodzą do miasta i mordują wszystkich mężczyzn, a miasto plądrują. Albo, Jehu zwabia wszystkich kapłanów i wyznawców Baala do świątyni pod pretekstem wielkiej ofiary, potem zamyka drzwi i każe wyrżnąć wszystkich („nie uszedł nikt”). Świątynię zamienia w latrynę. To są gotowe scenariusze a tego jest pełno. Tom Cruise mógłby ocalać i ratować tysiące ludzi w efektowny sposób.

Gdzie uczą tak pjeprzyć chyba na spotkaniach mlm dla pozerów grr 😪

1 minutę temu, Bаzyl napisał:

Po zgwałceniu Diny, Symeon i Lewi oszukują mieszkańców Sychem, nakłaniając ich do obrzezania. Trzeciego dnia, gdy mężczyźni są osłabieni po obrzezaniu, wchodzą do miasta i mordują wszystkich mężczyzn, a miasto plądrują. Albo, Jehu zwabia wszystkich kapłanów i wyznawców Baala do świątyni pod pretekstem wielkiej ofiary, potem zamyka drzwi i każe wyrżnąć wszystkich („nie uszedł nikt”). Świątynię zamienia w latrynę. To są gotowe scenariusze a tego jest pełno. Tom Cruise mógłby ocalać i ratować tysiące ludzi w efektowny sposób.

Podobno grecki bóg wojny Ares był jedynym dziadem wg ich mitologii który nie gwaucil, pasuje mi do Libeda 🤔

Edytowano przez Bambo

5 minut temu, salix napisał:

jaka wierzaca jak cycki wysylala dla onanistów.. to grzech jest

15 minut temu, Bambo napisał:

A to każda tutaj chyba pisze bez seksualnych myśli w głowie bo czym się jarać 

Ciekawe spostrzeżenie pod warunkiem, że chcesz się jarać.

12 minut temu, Bambo napisał:

W sumie takiego prawdziwego mizoginia to w swym życiu nie spotkałam więc nie wiem czy lubię. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować