Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judaig

Czy Wy tez tak macie z nastrojami

Polecane posty

Zmiennośc nastrojow. Ale tak strasznie ekstremalnie w druga strone.Jestem zadowolona niby wesola pogodna i nagle jak piorun nie wiadomo dlaczego wystarczy potłuczone kolanko dziecka albo skaleczony palec przeciez nic takiego a mój nastroj pryska jak banka mydlana.Jak mnie to denerwuje nie lubie siebie za to.:(

Gość tak bywa
w depresji, ale takze przez okresem :)

Ja niestety tak mam, więc wiem jakie to męczące. Najgorsze jest to, że niewiele trzeba, żeby zapadły dla mnie ciemności, ale później żebym mogła wyjść na powierznię trzeba się mocno napracować :(

mala wojno dziekuję ci za odpowiedz pytam bo wiem że mam stny depresyjne raz jest lepiej raz gorzej ale typowej depresji na szczęscie na odczuwam.Im więcej wiem tym latwiej sobie z tym radze. Wiem jak pisalawodna lilia sytuacja zyciowa wiele robi. Ja nie mam zlek sytuacji życiowej nie powiem tez że idealnej ale kto mowi że musi byc idealnie wiadomo to przeciez zycie a nie bajka. Dla siebie samej nie stwarzam problemu ale dla najbliższych zapewne tak zmiany te powodują że czepiam sie często blahostek bez przyczyny.

Czyli nie tylko mnie to dopada .Nie jest nic w tym pocieszajacego ze wiele osób męczy sie .ale przynajmniej dowodzi że to jest niezalezne od nas.

jaka ta depresja teraz modna! Jeszcze trochę a będziecie miały migreny a potem \"globus\" was zacznie dusić jak panią Emilię (mam nadzieję, że wiecie z jakiego dzieła Orzeszkowej). I przyczyny tego też takie same: same nie wiecie, czego chcecie.Za duzo wolnego czasu przed telewizorem; każda by chciała życia jak na filmie, a tu trzeba sprzątać i gotować. Co za proza! Lepiej uciec w depresję.

Gość do malego Lorda
nie masz pojecia o depresji... w depresje sie wpada niezaleznie od tego czy sie tego chce czy nie! ja depresje mialam zdiagnozowana przez lekarzy, bralam leki i bylam w szpitalu! przyczyna bylo traumatyczne przezycie, ktorego sprawca moglby gnic w pierdlu gdybym to zglosila...wiec nie pieprz mi o telewizorze przed ktorym sam pewnie non stop siedzisz z piwkiem...

Oj mały lordzie wcale a to wcale nie mam ochoty miec jakiekolwiek doleglowosci a że niestety czlowiek się starzje cos przezywa i cos w nim nawala i musi sie z tym borykac.MAsz prawo krytykowac masz prawo zlekcewazyć ale nie masz prawa osadzac.Skoro masz tak dobrze że sie nie zapadles psychicznie nigdy to ciesz się z tego skoro nie masz problemow emocjonalnych to tymbardziej ciesz się z tego ale jesli je ktos ma i ot tak sobie załozy taki topik niech ci to nie przeszkadza bo podlogi sa pomyte i odkurzone pranie wyprane i obiad ugotowany.

Gość MelomaniaM
ja tak mam właśnie dzisiaj...:o teraz dół....źle... cierpliwa...może na gg pogadamy?

bardzo ci wspólczuje mam na mysli nigdy nie mialem dziewczyny 24 MelomaniaM nie mam gg

Ja chyba teraz mam psm......wcześniej mialam humor,a teraz mi się ryczec chce....

mnie pomagaja takie zwykle radości typu dowcipy nawet o blondynkach:( słuchanie muzylki powaznej a ostatnio nawt bieganie z dzieciakami po 15minut dziennie tylko teraz pada i nie chce się. Staram się robic wszystko co pomaga wyrownąc stan emocjonalny nie zawsze jednak wychodzi