Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme fatale fatale..

czy tak juz musi byc?

Polecane posty

kiedy chce z kims byc, robie wszystko, zeby tak bylo... w 99% sie udaje... kiedy juz z tym kims jestem zaczynaja mnie draznic jego pewne zachowania, postawy. niby jest to normalne, ale ja mam tak za kazdym razem pozniej robie wszystko, zeby doprowadzic do zerwania...a juz w koncowej fazie zazwyczaj mam na oku kolejnego do brzydko to nazywajac"upolowania" czy to juz kompletny femme fatalizm? czy po prostu nie trafilam na odpowiedniego czlowieka?

Po prostu masz naturę zdobywcy. :) Ja też tak mam (jestem zodiakalnym baranem - Ty pewnie też, albo może skorpionem). To z czasem Ci się \"przeje\" i się ustatkujesz... :)

nie trafiasz na swojego człowieka po drugie z uplywem czasu widzis sie wiecej ok drazni cie coas tam zachowanie ale spojrz na siebie, twoje jest takie super? no wlasnie. czasem draznia nas inni bo sami uwazamy sie za ideal zachowania, a tak nie jest.

ani baran ani skorpion..... zeby byo smieszniej: waga

aha i w znaku upatrujesz sobie takiego wahania! tak sobie tlumacz. a prawda taka, ze wchodzisz w zwiąki powierzchownie to dlatego. Jak cos sie gleboko zespoli tak szybko sie nie odchodzi.

akurat wiem ze znak zodiaku kompletnie tu nie ma nic do rzeczy, ale ze wzgledu na to, ze ktos zasugerowal mi znak, postanowilam powiedziec, ze wlasnie nie... co do powierzchownosci...to moze i faktycznie tak jest? ale ile mozna sie meczyc, bo to jest meczace zarowno dla nich jak i dla mnie.... tylko czy istnieje jakies lekarstwo na takie zachowania? czy kompletnie nei da sie nic z tym zrobic?

Gość majabtm
autorko... jakbym czytala o sobie... tez mam to samo... i jestem skorpionem :)

Gość znak zodiaku panna
tez tak mam ale u mnie trzeba przyczyn szukac w moim dziecnstwie- tzn ojcu