Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka55555

mam problem !!!IRDA????????????????

Polecane posty

Gość marteczka55555

HEY wlanie kupilam irde podl;aczylam do kompa zainstalowalam itp ale nie wykrywa mi telefonu dlaczego?????????gdzie moge znalezc w oprogramowniu opcje znajdz telefon plisss pomozcie

Gość CrueltyBroughtTheOrchids
moze zapomnialas wlaczyc irde w telefonie?

Gość marteczka55555
eheheh dobre wlaczylam irde w telefonie i nie wiem dlaczego nie chce mi go wykryc nawet instrukcji nie dali cholera nie wszyscy to czaja

Gość jaki masz telefon
i czy windows znalazl port podczerwieni?

a dobrze podlaczylas do plyty glownej sa rozne irdy z roznymi wtyczkami w zaleznosci od tego jakie gniazdo masz na plycie.jesli tak to: moze masz nie wlaczylas w telefonie moze w biosie masz wylaczona opcje moze masz zbyt daleko telefon od czyjnika zainstalowalas sterowniki?

Gość ciezkasprawa
po pierwsze komputer musi się łączyć z telefonem ( pokaze sie taka ikonka) po drugie trzeba program do przesylania plikow - zalezy jaki masz telefon , po trzecie - czasem poprostu nie działa lol :)

Gość marteczka55555
mam nokie 3650 niby wszystko zainstalowalo tylko teraz zaczelo mi sie pokazywac ze nie jest podlaczony mc660 tylko ze jest wlaczony i wczesniej tego komunikatu nie bylo!!!!!!!napiszcie tylko czy to naprawde jest takie trudne cz tylko ja jestem takim debilem

Gość jaki masz telefon
no wiesz seba moze byc tez rpzez usb ;) poloz telefon bezposrednio od portu, w odleglosci kilku cm

Gość marteczka55555
polozylam i na pulpicie mam komunikat szuka telefonu ale jest okok wiec juz nie wiem cholera mam tego dosc !!!!!!!!!!!!! wyrzucam to gówno dzieki za odpowiedzi!!!!!!!

Gość jaki masz telefon
marteczka przy innej nokii mialem podobny problem i za cholere bym nie wpadl o co chodzi wez we wlasciwosciach irda (moj komputer->menedzer urzadzen-> irda->wlasciwosci) zmien typ transmisji danych na ostatnia

Gość jaki masz telefon
ale to zalezy od urzadzenia, poprobuj

Gość marteczka55555
aha sprawdze