Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trust

fm

Polecane posty

Gość trust

Czy wie ktos jak nazywają się perfumy fm nr 33?

Gość trust
Jakich perfum jest to odpowiednik?

Gość trust
Chodzi o damskie...

Gość trust
Bardzo dziekuję!

Gość atmas
chcesz kupic produkty fm lub zostać dystrybutorem pisz,odpowiem na wszystkie pytania,wiecej na aizdaj@o2.pl pozdrawiam

Gość orygami
mozna na tym zarobić? i ile? jak to funkconuje ten network?

Gość FMowiczka
WItam, Jestem dystrybutorem FM, zarabiam okolo 3tys miesiecznie, ale mam juz sporą grupe konsultantow, pracowalam na to rok czasu. Chetnym pomoge rozkrecic grupe i wyjasnie szczegoły

Gość karolka080892
hej :) jestem dystrybutorka FM :) perfumy i inne kosmetyki sa naprawde dobre :) wiem bo sama uzywam :) jelsi ktos chcialby zamowic to piszcie mon nr gg 9925603 :) beda znizki :D

Jakie 3 tys.? Przecież żeby tu zarobić trzeba sprzedać:D Przeliczcie sobie że zarabiacie ok. 10 zł. ( średnio ). na sztuce. Ile musicie się nachodzić żeby zarobić 3tys.? No chyba że są promocje, wtedy trochę więcej:D Ja też mam grupę w której ludzie zarabiają już dosyć dobre pieniądze. Ale nie wydaje mi się żeby ktoś zarabiał od razu 3 tys. :D ( no chyba że jest dobrym handlowcem wtedy to już inna bajka). Dużo ludzi rezygnuje właśnie z tego powodu że ktoś im powiedział że po pół roku będą mieli pałac i helikopter:D Więc zastanów się czy to dobry pomysł wciskać taki mały kicik. Pieniądze są oczywiście i to często wielkie. Ale nie dla wszystkich. Jeśli ktoś liczy na łatwy zysk to odradzam budowanie sieci itp. Ale na sprzedaży da się trochę zarobić:D Aha jeśli ktoś nie chce być żadnym dystrybutorem, a chciałby mieć produkty po cenie dystrybutora to zapraszam jacek.fm@wp.pl

tu rzecz nie polega na sprzedawaniu, najlepiej żebyś niczego nie sprzedawał... Masz budować grupę. Potem pomagasz innym by budowali grupę itd. A oni będą pomagali swoim aż w końcu osiagniesz taki poziom że bedziesz zarabiał 3 tysiace zł albo i wiecej (to juz zależy od Ciebie, od twojej motywacji i zaangazowania) a żeby było jeszcze lepiej możesz dostać samochód (mercedesa) w nagrode jak osiagniesz stosowny poziom. tylko trzeba byc wytrwałym i szukać ludzi i im pomagać. Wtedy los się odwdzięczy. :) kto chce do mnie dołączyć oto moj kontakt: szczesna-aleksandra@wp.pl

tu rzecz nie polega na sprzedawaniu, najlepiej żebyś niczego nie sprzedawał... Masz budować grupę. Potem pomagasz innym by budowali grupę itd. A oni będą pomagali swoim aż w końcu osiagniesz taki poziom że bedziesz zarabiał 3 tysiace zł albo i wiecej (to juz zależy od Ciebie, od twojej motywacji i zaangazowania) a żeby było jeszcze lepiej możesz dostać samochód (mercedesa) w nagrode jak osiagniesz stosowny poziom. tylko trzeba byc wytrwałym i szukać ludzi i im pomagać. Wtedy los się odwdzięczy. :) kto chce do mnie dołączyć oto moj kontakt: szczesna-aleksandra@wp.pl

Gość jacek.fm@wp.pl
Wiem o co ci chodzi i masz po części rację. Ale. Jak chcesz zarabiać w grupie która nic nie sprzedaje? Przecież pieniądze są z obrotu towarami a nie z wpłat. Wiesz ja też jestem w MLM, mam trochę doświadczenia. Przeszedłem przez błędy początkujących. Zgodzę się z tobą że w MLM trzeba skupić się na budowaniu grupy ale musi to iść w parze z jakimś tam obrotem towarów. Poza tym gadanie „mam sporą grupę i zarabiam 3.000, chętnie pomogę ci odnieść sukces jest trochę niewiarygodne. Nie mówię że tyle nie zarabiasz, ale zastanów się jak to wygląda. Przecież wszyscy to piszą, a piszą to najczęściej ci którzy robią to 2-3 tyg. :) Cały problem polega na tym żetrzeba dotrzeć do osób które są naprawdę zainteresowane MLM, bo rodzina i przyjaciele wcale nie jest dobrym wyborem ( najczęściej ). Trzeba mieć też wiedzę, bo samo pomaganie kończy się najczęściej w ten sposób: „idź i znajdź 2-3 osoby i i powiedz im żeby robiły to samo :D i tak 80% osób robi MLM a potem się dziwią że im nie wyszło.

Gość jacek.fm@wp.pl
Aha jeszcze do zarobków w MLM. Ktoś tu powiedział że w MLM nie ma kokosów, i jest to prawda. Ponieważ nie ma biznesu w którym nie trzeba zapracować na sukces. Niech nikt nie myśli że MLM to łatwe pieniądze. Na początku nie zbyt dużo, pieniądze pojawiają się dopiero gdy zbudujemy stabilną grupę. A trzeba pamiętać że jeśli błędnie zbudujemy grupę lub będzie się składać z osób które po prostu dały się na mówić na MLM, możemy szybko zakończyć karierę, będąc kolejna sfrustrowaną osobą która odeszła z ML