Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga7

jak się wyluzować po strsującym dniu?

Polecane posty

Gość daga7

Co robicie, gdy wszystko jest do bani, nic nie cieszy i tylko stres was męczy? Jak znaleźć odpoczynek, jak się wyluzować?

Gość do dagaa
o wlasnie, ja tez mam ten problem jakie wogole mozna miec przyjemnosci? ja to akurat probuję zapomniec o gosciu, co mi świnstwo zrobil wyrachowanym :(

Gość aniol z nieba na ziemi
Ja zawsze robie dzień dla siebie , ide na zakupu kupuje fajne ciuchy , buty, albo jakąś ladna bizuterie, pozniej jakies dobre danie a na koniec kapiel :) mi to pomaga jeszcze sobie zawsze jakas fajna muzyke wlacze

-gorąca kąpiel z olejkami i mnóstwem piany -sen -książka i łagodna muzyka -fajny film - jakjestem wkurzona to może byćjakas strzelanina albo co, a jak mi smutno to jakąś romantyczną komedię -sport - np pływanie, albo aerobic, albo bieganie - kto co woli -taniec przy ulubionej muzyce To sąmoje sposoby

Gość daga4
Wloz mokre palce do wtyczki elektrycznej :D

Gość daga7
od dłuższego czasu jestem w takim napięciu, ciągle wydaje mi się że wszystko co robię jest do niczego, wstyd mi że jestem taka beznadziejna, nie mogę już dłużej wytrzymać, RATUNKU. Zawsze coś znajdowałam na wyluzowanie a tera nic - jestem jeden wielki STRES