Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriankka-Ola

Jak to jest z tymi sznurkami?

Polecane posty

Gość Kafeteriankka-Ola

Chodzi mi o tampony... od niedawna używam, ale boję się, ze sznureczek się urwie. Niby sprawdzam, ciągnę, ale strach jest... które tampony mają silne sznureczki? Jak to jest?

Gość amaal
sluchaj nie masz sie czym przejmowac. na poczatku tez sie balam uzywac tamponow wlasnie z tego powodu, ale nie ma sie czego obawiac. mi sznureczek zerwal sie raz na setki zuzytych tamponow i nie bylo problemu bo jezeli jest wystarczajaco nasaczony to wypchniesz go miesniami (takie delikatne parcie) i po sprawie. ja uzywam nawet zupelnie tanich tamponow (np rossmann) i wcale nie sa slabsze on ob czy tampaxow.

Gość rossman
ja tez uzywam tamponow rossman sa dobre i tanie. i jeszcze ani razu nie urwal mi sie sznureczek. kiedy tampon jest juz mocno nasaczony to wystarczy lekko pociagnac i wychodzi wiec wydaje mi sie ze nie masz sie czego obawiac. uzywam juz tamponow bardzo dlugo i nigdy nie zamienie ich na podpaski. sa wygodne tanie i sprawiaja ze czujesz sie komfortowo.

Gość kaasjaanka
Ja też używam tamponów już od dawna...cząsto są to włąśnie tampony z Rossmana- są świetne-nie "rozłażą się", są trwałe i dobrze chłoną. A co do sznureczka- nigdy nie przytrafiło mi się oderwanie:) Polecam wam też tampony belli z aplikatorami- te aplikatorki naprwadę ułatwiają włożenie sobie tampona:)

Gość a mi sie dazył
kupowałam juz nie pamietam jakiej firmy tampony (b. Tanie) kupowałam w aptece do tego. gdy pociągłam za sznureczek urwał sie, poprostu wyszedł. w 1 w 2 w 3 poszłam do apteki a ona zdziwiona wkurzyłam sie jak cholera. Lepiej nie kupować niesprawdzonych marek