Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazc

JA JUŻ NIE POTRAFIĘ MYŚLEĆ POZYTYWNIE...

Polecane posty

Gość takajednazc

może trochę mi ulży jak tu napiszę, życie przewróciło mi się do góry nogami, gdyby nie dzieci to już bym chyba całkiem się załamała, teraz one są na koloniach, mieszka u mnie matka, która nie ma żadnych uczuć, nie zajmowała się mną gdy byłam mała, pamiętam tylko awantury jakie robiła ojcu praktycznie bez powodu, już chyba wtedy powinna się leczyć....ojciec zmarł, ona myśli, że jest pepkiem świata próbuje mnie wykorzystywać na każdym kroku, dobrze, że mam pracę, wprawdzie fizyczną, ale tam od niej odpoczywam, moje relacje z mężem też nie są najlepsze, od zawsze wolał swoją matkę, przygniata mnie to wszystko, nie mam już ochoty na cokolwiek...:(

Gość przydalby sie Tobie
WYPOCZYNEK:D najlepiej by bylo gdybys wyjechala na pare dni, odpoczac od tego wszystkiego:)

Gość takajednazc
tak wiem, ale to na razie nierealne..niestety...

Gość przydalby sie Tobie
A dlaczego nie realne???Pomysl w koncu o sobie!!!!!!!!

Gość zapraszam na topic
Każy czasem ma chwilę zwątpienia najbliżsi odchodzą, tracimy pracę, nie układaja sie nam relacje z najbliższymi. Ale dzięki całej filozofii pozytywnego myslenia z takimi trudnościami radzimy sobie lepiej.

Gość takajednazc
dzięki...zawsze starałam się jakoś trzymać, ostatnio jednak tyle się tego nazbierało....ale "co cię nie zabije to cię wzmocni"...staram się jak mogę. musi być lepiej