Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia-andzia

KRÓWKA- jadłam raz a kol nie chce dać mi przepisu- pomóżcie kobiety

Polecane posty

Gość andzia-andzia

kobitki znacie jakies dobre/ wypróbowane przepisy na krówke

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz kol
do dupy z nimi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia-andzia
bo to niby taki tajemny przepis naprawde bomba

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość forum str glowna
po co zakladasz dwa razy ten sam temat?? smiec sobie w domu!! a nie tutaj!! na kulinariach mialas dwa czy trzy przepisy nie wystarcza??!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia-andzia
nie lubie mieć dużo przepisów aby porównywać i wybieram ten najlepszy wg mnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia-andzia
nie, lubie mieć dużo przepisów aby porównywać i wybieram ten najlepszy wg mnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wlewasz mleko tylko najlepsze jest takie żeby miało dużo suchej masy:P tzn 3,2% lub wiecej jak znajdziesz. dodajesz cukru kryształu dużo noi tak gotujesz mieszając, może to trwać nawet godzine lub wiecej. gotujesz do momentu jak zacznie gęstnięć i będzie miało taki krówkowy kolor. Aha najlepiej jest cały czas mieszać bo wykipi i na małym ogniu. Niestety nie znam proporcji bo robię na oko, (i żadko) ale tak sobie myślę że to będzie jakoś tak że na 1szklanke mleka tak około pół szklanki cukru albo troche mniej. Najlepiej jest potem przełożyć andrutem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×