Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze szczerze

Czy bylybyscie z facetem ktory was zdradzil???

Polecane posty

Gość prosze szczerze

rozstalismy sie 8 miesiecy temu powod: zdradzil mnie na imprezie z tego co wiem to on mial jakies lozkowe przygody w ciagu tych 8 miesiecy on ma 22 lata, bardzo ceni sobie kumpli twierdzi ze mnie kocha i chce ze mna byc czy wy bedac na moim miejscu chcialy byscie z kimst takim byc??? prosze o szczera odpowiedz nie chce porad tylko chce zobaczyc jak inne kobiety reaguja w takiej sytuacji jesli nie chcialbyscie znim byc, to co byscie zrobily??? urwaly kontakt??? ja mam z nim kontakt na gg wkleja mi buziaki i czasami napisze ze mnie kocha...

Chyba nie chciałabym z takim żyć,bo bałabym się,że znów mógłby mnie zdradzić :/

Gość Szczerzeeeeeee
to Ja nie byłabym z takim facetem. Jeśli raz Cię zdradzi to zdradzi i drugi i trzeci:(i więcej:(taka jest niestety prawda:(Przez parę tygodni może nawet miesięcy będzie Wam się bardzo dobrze układało, ale potem on znowu zacznie tylko będzie już ostrożniejszy, żebyś się nie dowiedziala o kolejnych zdradach:(:(:(:(A z resztą jak teraz Cię zdradził to co będzie?co byłoby później?:(:(

Gość z doświadczenia wiem że nie
byłam z takim. wybaczyłam mu i za jakiś czas sytuacja się powtórzyła. potem znowu wybaczyłam, bo błagał, słał kosze kwiatów... i znowu sytuacja się powtórzyła. zerwałam kontakt.

Gość hehehe**
czy on nie ma na imie Adam?

Gość z doświadczenia wiem że nie
i jeszcze jedno. po zdradzie już nie układało nam się za dobrze. brakowało zaufania, pozostała zadra, pretensja, żal.

Gość Zmęczona życiem
Nie, bo zdradził. Jak budować zaufanie? Sama piszesz, że woli kumpli, koleś jeszcze nie dojrzał, poczekaj lub znajdź kogoś na poziomie.

Gość moja odpowiedź
NIE !!!!!!!!!!!!!!!

Gość absolutnie .
On nie zasługuje na to!!!!!!!!!!!!!!

Gość prosze szczerze
nie adam on ma nadal nadzieje ze cos bedzie z nas i ludzi tym widac to po naszych rozmowach na gg ale wiem ze jednoczesnie spotyka sie od czasu do czasu z jakas kolezanka ;) i wiem ze nie tylko na piwko gdyby mnie przeciez kochal mie robilby tego prawda???

Gość jaaaaaaaa
BARDZO TRUDNO JEST ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE "CZY BYŁYBYŚCIE Z FACETEM, KTÓRY WAS ZDRADZIŁ". WYDAJE MI SIĘ, ŻE WSZYSTKO ZALEŻY OD SYTUACJI. JA JESTEM Z FACETEM, KTÓRY MNIE ZDRADZIŁ. WYBACZYŁAM MU, ALE NIE ZAPOMNIAŁAM :( CZASAMI W BEZSENNE NOCE ZASTANAWIAM SIĘ CZY DOBRZE ZROBIŁAM, BO SKORO ZROBIŁ TO RAZ, ZROBI I KOLEJNY, ALE ZARAZ PATRZĘ NA NIEGO JAK ŚPI OBOK I ROZTERKI MIJAJĄ. KOCHAM GO I WIEM, ŻE ON BARDZO ŻAŁUJE TAMTEJ SYTUACJI. MAM NADZIEJĘ, ŻE NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE ZROBI!!!

Gość prosze szczerze
jaaaaaaaaaaaaaa wez pod uwage fakt ze moj ex spotyka sie na seks i poznaje nowe kobiety i jednoczesnie mowi mi ze mnie kocha...

na pewno nie. Zamęczyłabym sie mysleniem czy on teraz przypadkiem nie jest z inna. Nie bylibysmy juz jednoscia. Proponuje olać go, sa faceci, ktorzy potrafia uszanowac swoja druga polowe. Jezeli wrocisz sytuacja sie powtorzy, Wiec skoro i tak juz po to moim zdaniem nie warto do tego wracać, żeby znowu za jakis czas sie męczyc

Gość słowo kocham nie kosztuje
a zawsze ma się satysfakcję, że laska o tobie myśli. może kiedyś się przekona do małego seksiku.

na pewno nie. Zamęczyłabym sie mysleniem czy on teraz przypadkiem nie jest z inna. Nie bylibysmy juz jednoscia. Proponuje olać go, sa faceci, ktorzy potrafia uszanowac swoja druga polowe. Jezeli wrocisz sytuacja sie powtorzy, Wiec skoro i tak juz po to moim zdaniem nie warto do tego wracać, żeby znowu za jakis czas sie męczyc

Gość prosze szczerze
słowo kocham nie kosztuje a zawsze ma się satysfakcję, że laska o tobie myśli. może kiedyś się przekona do małego seksiku. co to znaczy? nie wiem o co chodzi teraz? poprosze jasnije?

Gość jaaaaaaaa
w takim bądź razie nie byłabym z nim. sorry bardzo, ale dla mnie to nieodpowiedzialny facet. mówi, że Cie kocha a umawia się na seks z innymi!Zostaw go dziewczyno. Jak to mówi moja przyjaciółka "tego kwiata to pół świata" :) Znajdziesz innego, takiego, który będzie Cie kochał naprawdę :) bo ten tylko ładnie mówi, a nic z tego nie wynika.Powodzenia

Gość upuuuuuuuuu

Gość hahahahahha
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no cóż
lubi sobie chłopaczysko czasami umoczyć na boku..ale skoro znajduje chętne idiotki to tylko mu gartulować. Wybacz mu, oczywiście. Uważaj tylko na niskie budynki bo możesz porożem sufit zarysować...

Jeden taki mnie zdradził po ponad dwóch latach razem, dostał po ryju i od tamtej pory dzięki Bogu go nie widziałam:)

Gość prosze szczerze
uwielbiam jeśc smalec z cebulą :)