Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez szczerze chce

Czy spotykalybyscie sie z facetem ktory poprzednia dziewczyne zdradzil???

Polecane posty

Gość ja tez szczerze chce

rozszerzam watek kolezanki z forum, bo ten problem idzie w dwie strony w koncu. Dotyczy tej bylej i ewentualnej przyszlej kobiety.

Gość Goldiee
Ja się właśnie z takim facetem spotykam i się zastanawiam, czy i kiedy mnie to spotka. Z poprzednią był wiele lat, twierdzi, że był młody, chciał się jeszcze wyszumieć i tak jakos mu się zdarzyło. Dla mnie to taka trochę bomba zegarowa, bo moim zdaniem jak ktoś już kogoś zdradził to zrobi to kolejny raz - będzie mu łatwiej, to tylko kwestia czasu. No ale kocham go i tyle.

Gość Lubicie uogolniać
Jeżeli facet chodził z dziewczyna i ja zdradził, a teraz chodzi z inną i ja kocha, to wg mnie nie znaczy, że ją zdradzi . :-D

Gość chyba to to
Jestem z takim od 7 lat. Ona go zdradzała, więc się zrewanżował. Nie twierdzę, że to w porządku. Później żałował, było mu głupio. Jak do tej pory, nie zauważyłam w nim skłonności do zdrady. Nie wiem, co będzie dale. Na razie jest w porządku...

Gość króIowa
Nie!

Gość upuuuuuuuuu

Gość uigiufiyfiy
tak, mój partner zdradzał kiedyś żonę ale to był związek z rozsądku, bez miłości, i byli dla siebie coraz wredniejsi, i to samo ich rodziny, w końcu doszło do zdrady i rozwodu zatem powody znam z nami jest inaczej, naprawdę się kochamy i nie mam powodu podejrzewaC że miałby mnie zdradziC, wogóle się tego nie obawiam

Gość ojdiridi
Nie! A to dlatego, że nie zaufałbym NIGDY facetowi, który zdradza. Zdrada to choroba genetyczna. Jeśli więc w rodzinie (faceta, kobiety) ktoś zdradził, na pewno zdradzi ponownie. Prędzej czy później znudzi mu się partner/ka bo on/a to ma we krwi, i o tym należy wiedzieć!