Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga dla dziewczyn

Umarła z głodu na wybiegu!!!!

Polecane posty

Gość przestroga dla dziewczyn

http://www.pudelek.pl/artykul/1117 To był pierwszy występ Luise Ramos na pokazie mody w hotelu w Montevideo. O godzinie 20 przeszła po wybiegu jako pierwsza w szeregu dziewcząt prezentujących suknie wieczorowe. Zaraz potem straciła świadomość w przebieralni. Inne modelki sądziły, że zemdlała. To widocznie dla nich normalna sytuacja w pracy, bo nie wezwały nawet pomocy dla swojej koleżanki. Kiedy na miejsce przybyli wreszcie ratownicy, nie zdołali już ocucić 22-letniej dziewczyny. Jak się okazuje, Luise Ramos głodziła się przez tygodnie przed pokazem. Od kiedy dowiedziała się, że weźmie udział w pokazie, w zasadzie nic nie jadła - mówi jej ojciec. Piła tylko Colę Light, ale nie jadła. Szybko traciła wagę - z 62 kilogramów schudła do zaledwie 50. Niestety rodzina nie była w stanie powstrzymać jej od głodzenia się. Marzenie o karierze modelki było silniejsze. Najsmutniejsze, że ta tragedia to nie tylko wina nierozsądnej Luise, ale także (a może nawet bardziej) otoczenia i branży w której chciała zaistnieć. Ta historia powinna być przestrogą dla wszystkich dzieczyn marzących o karierze modelki. Żadne pieniądze ani sława nie są warte zdrowia.

Gość ona umarla na wybiegu
A codziennie normalne dziewczyny umieraja z tego samego powodu w swoich domach... bo chca byc szczuple....

Gość nie ma to jak czytać
nędznego pudelka :O

Gość hehehehehheheh
w krajach biednych 3-go świata ludzie walcza o kazdy skrawek pozywienia a tymczasem w krajach gdzie tego głodu nie ma głupie dziwki same sie głodza dla sławy i hajsu :D a może to i nawet dobrze,taka naturalna selekcja i odsiew idiotek :P

To nie sa idiotki, to po prostu zakompleksione dziewczyny, ktore nasi kochani mezczyzni potrafia wyzwac tylko od idiotek, zdzir i grubych dup :O

ochlała się speedu i serduszko stanęło...ot, nadmiar kofeiny

Gość zgadzam się całkowicie
z powyższą opinią.

Gość zgadzam się całkowicie
choizło mi o opinię enamorada.

każdy wie, o którą opinię ci chodziło, nie stresuj się

Gość Kasetka
moze jakby pila wode mineralna to by przezyla

Gość zrobiła coś dla kobiet
prawdziwa przyjaźń jajników , z najlepszej strony się pokazała i pozostałe kobiety na jej widok powinny już wiedzieć co będzie , a zatem posłuchaj kobieto : jeżeli masz 165 cm wzrostu to musisz ważyć co najmiej 60 kg , wtedy masz szansę aby zostać moją żoną , inaczej nie masz szansy , pomimo że biust masz nawet 75B, przelicznik jest prosty, jeżeli masz wzrost 165 cm to Twoja waga powinna być : 165 ninus 100 - = oblicz sobie bądź spokojna , wezmę Ciebie na ręce i przez próg izby przeniosę :)

Gość niby wszystko cacy
ale chyba szukasz kobiety po 40-tce przed 40-ka liczy sie wzrost-110 :P

Gość mam 170 wzr waze 49kg
i żyję :D mam się całkiem dobrze :D i BIUST TEZ MAM CAŁKIEM SPORY :P

Gość do mam 170
niezla z Ciebie kostucha :o

Gość do mam 170
no to masz dobra przemiane materii :) swietnie 🌻

Gość buhahahhaha
nie obejrzy hipopotamku obawaim sie ze gdybys mnie zobaczyła nabawiłabys sie kompleksów :p

Gość buhahahhaha
u mnie to rodzinne i genetyczne dziedzicze po rodzicach jestem szczuplusia ale w biuscie mam 88 w pasie 61 i kudlly 70cm :p nie odchudzam sie bo nie musze kocham żreć :p

Przecież to normalne zdarzają sie dziewczyny o wzroście 170 i warze 49 kilo które osiągnęły ją bez odchudzania ... poprostu chodzi tu o szybkość przemiany materii i budowę drobnokościstą .. moja kuzynka ma nawet więcej niż 170 cm wzrostu a i wazy chyba około 45 kilo a jest bardzo atrakcyjna i nigdy na brak adoratorów nei narzekała więc nie wiem o co te halo .. a też sobie słodkoście nie odmawia i wcale się na niczym nie słania :)

Gość do mam 170
sprawa polega na tym,ze ja nie mam kompleksow, a uwierz mi roznym towarzystwie sie obracam :D oj dziecinko.....trzeba naparwde duzo czytac i rozmawiac z ludzmi aby dojsc do tego pulapu co ja , czyli kaceptowac siebie taka jaka sie jest i nie zyczyc drugiemu zle ;)

Gość buhahahhaha
hipopotamku nie zapominaj ze to ty mnie obraziłaś pierwsza nie ja ciebie :-0 z natury jestem bardzo zyczliwą osobą igdy pierwsza nie gryze :p

Gość do mam 170
masz racje, ale mowiac kostucha, nie mialam na mysli cie urazic, jednak duzo nie trzeba bylo, bys ujawnila swoje prawdziwe ja

Gość a ja jestem dzikuską
A ja mam 162 cm i 48 kilo i to zdecydowanie za mało jak dla mnie . Jak możesz mówić że 49 przy 170 to ok? Biust to nie wszystko. Przecież gdzieś ten niedomiar się znajduje. Płaski tyłek, pałąkowate ręce i nogi? Wychudzona buzia? Nie masz szans żeby wyglądać zdrowo przy twojej wadze.

Gość do mam 170
poza tym nie jestem chyba takim hipopotamem skoro mam 166 wzrostu i wage 53 kilo :) :D

Gość buhahahhaha
byc moze dla ciebie to komplement skoro lubisz takie takie komplementy bedę cie nazywac kupą łoju :p chcesz? :D

Gość dla Was wszystkich
czy jestescie pewne, ze to topik o Was?.. :O

Gość buhahahhaha
53 KG PRZY 166 moze byc :D

Gość buhahahhaha
A TY DZIKUSKA TO KURDUPEL JESTEŚ Na MAŁYM lUDKU 48 KG WYGLADA IdIOTYCZNIE wiem bo mam koleżanke o twoim gabarytach na mnie inaczej sie to rozkłada :p

Gość do buahahaha
skoncz te szopke , bo robisz z siebie pajaca