Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaja

Kto się zna na CHOMIKACH???? HELP!!!

Polecane posty

Gość kakaja
NIE MA TEGO... TO DOBRZE? TEN KOŁOWROTEK TO CHYBA COS NIEBEZPIECZNEGO..

Gość jeeeee
kołowrotek (karuzelka) by mu się przydał odstresował by się w nocy jak by sobie pobiegał :D

Gość sdsrewrr
jest mały http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.psiaki.pl/sklep/images/trixie/6080_g.jpg&imgrefurl=http://www.psiaki.pl/sklep/index.php/cPath/46_120&h=300&w=291&sz=11&hl=pl&start=28&tbnid=qeqJd_N0au26BM:&tbnh=116&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dko%25C5%2582owrotek%26start%3D18%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official_s%26sa%3DN oto kołowrotek to taka jakby cos w czym chomik sobie biega!!!

ale jaką ja mam radość:D (również pozdrawiam) kołowrotki są bardzo niebezpieczne(czy połączenie koła z wrotką może budzić zaufanie?) cóż pożegnaj chomika ode mnie, a do kołowrotka dokup sobie wędkę i przynajmniej będziesz miała co oddać sąsiadowi:)

Gość jeeeee
mój uwielbia biegać w kołowrotku :)

Gość sdsrewrr
syryjskie sa wieksze dzungarskie malutkie i maja przewaznie szare futerko z takim niałym paskiem na grzbiecie!! a syrysjkie sa albo takie rudawe albo łaciate

Gość sdsrewrr
white pussy widze ze biała i głupi z ciepie pussy bo nie wiesz co to kołowrotek dla chomika..to nie taki tradycyjny tylko taka karuzela po ktorej on biega i moze sie wyrzyc za wszystkie stresy chomiki to uwielbiaja!!

Gość zapytanie ..
A dlaczego masz go mieć do 20,08

Gość kakaja
Kurcze a miał kiedyś taki kołowrotek... ale chyba miejsca w akwa nie starczyło bo go wyjęli (moi sąsiedzi) Mam go do 20 sierpnia bo jest u mnie na czas urlopu sąsiadów.

nie wmówisz mi takich bzdur, że normalny zdrwowy chomik uwielbia być zamkniętym w klatce i biegać jak niewolnik na jakimś kołowrotku....miejcie litość dla żywych stworzeń(a przynajmmniej pozwólcie im godnie odejść):O

Gość zapytanie ..
A mój chomik ma klatkę, domek, wodę i jedzenie oraz kołowrotek i święty spokój

Gość zapytanie ..
Daj mu święty spokój i ciszę Czasem też się trzęsą.

Gość white pussy a ty nie wmowisz
mi ze wszystkie zwierzeta ktore zjadlas ( mieso ) to tylko czekaly na smierc!!! wszak one tez chcialy godnie umrzec a nie spoczac na dnie twojego zoladka, miej litosc! i nie wmowisz mi normalna zdrowa swinka uwielbia byc zamknieta w klatce i czekac na smierc! ps nie jetem wegetarianka, a milosniczka chomikow w dziecinstwie dlatego NIE PIERDOL jak sie nie znasz

Gość kakaja
dzięki za pomoc z chomikiem jakby lepiej nie trzęsie się tak :) :) stres chyba minął! :)

dbaj by miał wode i jedzenie i spokój świety, nie bierzcie go na ręce i niech ma spokojne otoczenie bez hałasu, muzy , rozumiesz. I bez przeciągów bo biedaczek się przewieje pozdrawiam

Gość gooooooooor
TO NORMALNE ŻE TAK SIĘ TRZĘSIE PODCZAS SNU ??? -moze sie smieje,moze uslyszal jakis dowcip w tv ...

Gość kakaja
Ktoś tu wspominał żeby podać mu jogurt To m0oże być malinowy np taki pitny??

Gość KAKAJA
TO CO Z TYMI JOGURCIKAMI HELP.... BO WYPIJE SAMA :d