Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia16890

o.b. ...

Polecane posty

Gość niunia16890

witam hmm no wiec odrazu przejde do rzeczy wiecmaial bym takie pytanko .. mam niecale 16 lat i od zawsze uzywalam podpasek i teraz chciaal bym sie troche przerzucic na tamppony oczywiscie podpasek tez bede uzywala aletroche zadziej .. a moje pytanie brzmi troche glupio ale nie potrafie tego inaczej sformulowac niestety :(( jak gleboko powinnam sobie wsadzic tego tampona?? i kiedy bede wiedziala zeon jzu jest na swoim miejscu?? prosze o jak najszybsza odpowiedz bo za2 dni wyjezdzam na wakacje i nie chciala bym sie podczas nich meczyc z podpaska jak dostane okres .. :(( pozdrawiam

Gość lol...
ja wciskam środkowym palcem i jak cały mi wejdzie do pochy to wiem że tampon jest wsunięty w sam raz. ale jak będziesz używała pierwszy raz, to nie przed jakąś imprezą, ale jak planujesz w domu siedzieć - za pierwszym razem pewnie ci nie wyjdzie włożenie, musisz trochę poznać swoje ciało. ale powodzenia, to wielka wygoda! :D

Gość azusia
ja wkladam zawsze srodkowym palcem do momentu az przestane tampon czuc. bedziesz wiedzila, ze jest dobrze wlozony wtedy, kiedy jak wyprostujesz sie nie bedziesz go czula. i tak jak poprzedniczka radze zebys za pierwsz, drugim razem zalpanowala sobie siedzenie w domu. ja przy peirwszym tamponie mialam mdlosci, przy drugim tez. przeszlo trzeciego dnia :)

ja biore palcem wskazujacym.. najlepiej jak noge jedna oprzesz na czyms bedzie Ci łatwiej.. jak tampon bedzie juz nasiakniety to jak pociagniesz za sznureczek to nie bedzie stawiał oporu.. najlepiej ob uzywac w pierwsze 2 dni jak krwawienie jest obfite

Gość niunia16890
aaha dziekuje wambardzo koffaniutkie :* bardzo mi pomoglyscie ;) buziaczki

Gość klusek
albo kucnij sobie jak bedziesz zakladac... bedzie latwo i wygodnie... i jak jest dobrze zalozony to jak siadasz to nie czujesz go w sobie jak bedzie zle zalozony to bedzie cie troche bolalo i bedzie niewygodnie przy poruszaniu!