Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Jak znaleźć chłopaka -jeśli masz cholerny brak danych!?

Polecane posty

Hej wszystkim ! Niesamowicie zauroczył mnie pewien facet ,niestety nic o nim nie wiem( nie obraca się w kręgu moich znajomych)To był taki grom z jasnego nieba!;)Jak ,go odszukać w dość dużym mieście?Chodzi o to ,czy powinnam szukać i jak to zrobić bez obciachu?Dodam ,że jestem osobą dosyć nieśmiałą!Jakieś sugestie czy propozycje? Będę bardzo wdzięczna za dobre,szczere i inteligentne rady!

No to może zacznij maraton po miejskich pubach itp.? :) A gdzie go spotkałaś?

hEJ Animia!To właśnie jest problem ,bo spotkałam go w wypożyczalni kaset i dvd( pracował tam ,ale zdaje się ,że już nie rabotaje;-)i nie wiem jak sprawę ugryźć???

Gość trawak
A Amelie ogladalas?

Ja tam zielona praktycznie w temacie jestem, Ale teoretycznie mogę pogłówkować :).

Hej Animia! Spotkałam go w wypożyczalni kaset i Dvd w swoim mieście(pracował tam ,ale już zdaje się nie rabotaje;-)Nie wiem jak to ugryźć - jakaś propozycja???

Najprościej byłoby się o niego spytać w wypożyczalni :>. Ale potrzeba sporo dowagi :). Chyba, żeby torszkę sprawę zakręcić... Wydaje mi się, że musisz coś główkować z wypoożyczalnią, żeby podejść nowego sprzedawcę, zapytać się o Twojego mezczyzne :).

Gość po gronie
????

Musisz nowego sprzedawce podejść... Można też liczyć, że kiedyś zajdzie do byłej pracy albo ze jest jaka familia wlasciciela i sie tam bedzie zjawiac. Oby nie byl przelotem w Twoim miescie... No, ale co? Zostaniesz stala klientka i bedziesz codziennie tam latala? Poczaruj nowego sprzedawce/pana od wypozyczania :). Może tak bezposrednio z pewna doza humoru, że jakis komplement na poczatek a potem ze zniewalajacym uśmiechem poprosić jakieś namiary. Albo, że ostatnio Ci sie z nim fajnie rozmawialo i czy jakis mail chociaz czy Gadu ;P, bo tak nagle wyjechal, odszedl :P.

Gość cyba nam kolezanka zemdlala
z wrazenia;-)

hehehe:P Taaa :D spadła z krzesła jak się dowiedziała, co ją czeka :P

Gość eh jak maja byc razem to beda

No nie przesadzajmy z losem :P. Ale niewiem czy smaa bym tak nie stwierdziła:P;)

Gość ja teraz mam podobna sytuacje
ale nie bede za nim latac jak glupia:/ jakby chcialm on ma lepsze ku temu mozliwosci a narazie cisza

Gość dobra noc
:-)

wykup miejsce na jakims wielkim bilbordzie w centrum miasta:)

haha:D To jeszcze ja :D Sebaa rządzisz! :P Ale bym miała radochę jakbym o sobie przeczytała :P

Nie spadłam z krzesła ani nie zemdlałam!( tylko maszyneria zwana komputer ,coś mi zastrajkowała :-( )Rady -bardzo inspirujące;-)Czekam na więcej!!!Troche gorzej sie poczuje( czyt.zemdleję;-) jak będę je musiała realizować)Animia -dzięki:-)Pomocna z Ciebie forumowiczka ,że o koledze o wdzięcznym nicku Sebaa nie wspomnę(tylko poproszę o dokładną instrukcję co ma się na wspomnianym bilbordzie znaleźć -aż boję się zapytać ,ale i ask you;-) )Pozdrawiam🌻

Ponawiam moją prośbę!!!Czy ktoś może mi doradzić jak odszukać pewnego faceta, o ktorym nic nie wiem ,poza tym ,ze ma najpiękniejszy uśmiech na świecie i pracował kiedyś w wypożyczalni dvd!!Jak to zrobić bez żenady i obciachu??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dalam ogloszenie na uczelni, nie wiedzialam nic ale do tego czasu dowiedzialam sie -sama!!!- kierunek i rok studiow, dalam ogloszenie, odpisal mi na kilka maili i sie skonczylo :( nie wie kim bylam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz ze pracowal w dvd,,, idz tam popytaj

To mało zachęcające :-(Cóż zawsze trzeba brać pod uwagę fakt ,że ktoś może nie być zainteresowany .Dlaczego nie przyznałaś się ,że to ty jesteś tą tajemniczą wielbicielką:-)Może wtedy by coś z tego było?!

Gość no cóż
wypozyczalania to jedyny punkt zaczepienia. dobrze, ze chociaz tam pracowal, a nie wypozyczal;) jesli sama sie wstydzisz zapytac, to popros kogos innego, przyaciolke, kolezanke, kogokolwiek, ludziom w takich sprawach jest latwiej zadzialac, jesli nie chodzi o nich samych, wtedy sie mniej wstydza albo w ogole. :)

Właśnie... Nie masz nikogo przebojowego pod ręką? :> A może jakaś kuzynka przyjechałą na wakacje? Ludzie nie z Twojego miasta tym bardizej Ci pomogą, bo nawet jak z siebie zrobią pośmiewisko, to i tak wyjadą :D. Pozdrawiam! :)