Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaabbbbccccc

Dlaczego cellulit dopada też te szczupłe i zgrabne?? niesprawiedliwe...

Polecane posty

Gość zonkiś
a jakże siadasz i samo ci dupkę leczy z tłuszczyku :D dobra idę spać oczywiśćie na masującym łóżku :D Dobranoc papapapapapaq

Gość bolciaa
pa

Gość no nie no znowu o
Padam ... ne no po raz kolejny padam ... kolejna panna chce się pozbyć cellulitu bez uprawainia sportu a to jest ku*** niemożliwe nie da sie ... każda woli wydawać nie wiadomo ile na kosmetyki antycellulitowe i nic nie żreć a dupy żadna nie ruszy :o .. wiem z własnego doświadczenia miesiąc dieta i żel i gąbka i nawet nei ruszył ... wystarczyły dwa tygodnie ćwiczeń i już go prawie nie widać tylko an tyłku troche zostało :o i nie gadać mi że nie ma się talentu do sportu bo tu nikt nikogo na Olimpiade nie wysyłą wystarczy w domku po 45 minut co dziennie lub co dwa dni pofikać jakiś aerobic i trochę ćwiczeń na nogi i cellulitu nie będzie ... można być chudym ale jak się żre niezdrowe rzeczy i tylko siedzi na dupie to nie ma co się dziwić że ma się cellulit :O moja kumpela np. ma dość szybką przemianę materii i jest chudziutka ale sportu nie uprawia i je sobie niezdrowo i siedzi na dupie bo studiuje i musi się bardzo dużo uczyc i nie ma czasu na sport ( nie tyje , wiele osób nawet posądzało ją o anoreksje :D ) i co dostała nie tylko cellulitu a i rozstępów :( teraz

Gość no nie no znowu o
ps. jak ktoś ma cellulit to już nie jest za bardz ozgrabny ... to tak odnośnie tematu topicu :O 🖐️

Gość opopo
Cellulit mają obecnie wszystkie kobiety. Zuważcie, ze nawet większość nastolatek. To kwestia diety i różnych dodatków, polepszaczy, którymi faszerują żywność, żeby lepiej wyglądała, dłużej zachowywała świeżość itp. Jedyna rada to ćwiczenia, masaże, co do kremów to sposób na wyciąganie od ludzi kasy. Ten sam efekt daje masaż przy użyciu zwykłego balsamu ( zauważcie, że producenci zawsze piszą o żeby wmasowywać preparat) Zauważcie jak wyglądają sportsmenki. Czy ktoś widział np. biegaczke z cellulitem?

Gość Bongo Bongo
No rzeczywiści ten ostatni wpis daje do myślenia.....

Gość Bongo Bongo
dwa wcześniejsze też :D

Gość a wlasnie ze sprawiedliwe
myslisz, ze tylko grubym nalezy sie wszystko co najgorsze, nie ma tak!! mam nadzieje, ze sie nigdy go nie pozbedziesz, bo taka glupia jestes

Gość fiutasek
ale jadu poszło!! :D

Gość a wlasnie ze sprawiedliwe
nalezalo sie, to poszlo, na codzien jestem mila :P

Czy ktoś może poradzić dobrego dermatologa estetycznego w krakowie?, jestem szczupła, od sportu nie stronie no i cellulit niebawem zacznie mi się śnić po nocach:).

Gość też chuda
Też mam i walczę.Przykro mi ale zgadzam sie z powyżsyzmi wypowiedziami- bez ruchu (nie mówię od razu "sprotu wyczynowego") nie zniknie! Gimnastyka w domu, fitness club, długie spacery- coś musisz robić! Kosmetyki działaja, te na cellulit trochę inaczej niż zwykłe balsamy, ponieważ zawierają ekstrakty wgyładzające i ujędrniające, śwetny jest żel Oriflame z serii Swedish Spa, polecam!Niedrogi i bardzo skuteczny.Z alg morskich, przyspieszających metabolizm. Powodzenia w walce i pozdrawiam :)

dziex dla autorki topiku. milo mi sie zrobilo gdy przerzczytalam temat tego topiku, poniewaz sama mam widoczny cellulit na udach i pupie, ale jakos nigdy nie uwazalam sie za szczupla i zgrabna hihi. mam 173cm, ciezkie kosci i moja waga waha sie miedzy 64-67-70kg (teraz mam zamiar zbic te pare kilo) cellulit mialam, mam i bede miala. wygralam w konkursie nivea 3 zele i 1opakowanie plastrow antycellulit, ale nie wierze w ich zbawcze dzialanie. SPORT, DIETA, RUCH i ewentyalnie jakies specyfiki, to jest droga do dobrego wygladu ponoc cellulitu nie ma tylko 10%kobiet. wiecie kto to? dziewczynki do 12 roku zycia hihi powodzenia w walce w (nie)widzialnym wrogiem. buzka