Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhehehehee

czy cebulki włosa odnawiaja sie?

Polecane posty

Gość hhehehehee

wypada mi bardzo duzo włosów i z ciekawosci raz obserwowalam i sa to "te z kropka" czyli z cebulka.. kiedys mowil mi ktos ze one nie odrastaja! czy to prawda? bo jesli tak to chyba juz powinnam zaczac sie martwic skoro nie odrastaja! :( wie ktos moze na pewo jak jest ?

Gość bvliwaaa
czy to ty ?; ) moge ci cos poradzic. a ty mozesz sprobowac, bo to nic nie kosztuje. jedynie cierpliwosci, wytrwalosci i regularnosci potrzeba ;) codziennie, przed myciem wlosow (myjesz codziennie? jesli nie, to rob to przed kazdym myciem) szczotkuj (masuj) mocno skore glowy szczotka do wlosow, taka z plastikowymi kulkami na koncach. na poczatku mozesz zaobserwowac wzmozone wypadanie wlosow. po kolku dniach moze byc juz znaczna poprawa. daj znac, jesli zdecydujesz sie na "masowanie" ;) pozdrawiam

Gość hhehehehee
taka plastikowa zwykla szczotjka? z kulkami ?

Gość hhehehehee
i pomaga to wlosom ?

Gość bvliwaaa
tak. najlepiej, jak mam duzo tych kolcow - jest "gesta". masuj (szczotkuj mocno przyciskajac do glowy) glowe napierw pod wlos, potem z wlosem. kilka minut dobrych.

Gość bvliwaaa
wzmacnia cebulki i pobudza porost wlosow.

Gość hhehehehee
a zostrana mi jeszcze jakies wlosy na ggłwoe... bo jak znam zycie to mi przy tym wypadnie polowa a mam cieniutkie i delikatne

Gość bvliwaaa
pisalam ci - moze byc pogorszenie na poczatku. moja mama stosuje masaz z powodzeniem - ma 54 lata i bardzo geste wlosy. sama zreszta pomoglam sobie kiedys tym, w czasie gdy zaczely mi wypadac (bardzo malo spalam - czasy szkoly sredniej).

Gość eteyulk
to odrastaja czy nie?