Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka usmiechnieta

chce miec z nim dziecko podstepem

Polecane posty

po cholerę chcesz mu mówić??? nie wiesz? to ja ci powiem. udajesz, że z uczciwości chcesz mu powiedzieć, że niby chciałby o tym wiedzieć! ale gdyby chciał mieć z toba dziecko, to by je miał. a ty masz nadzieje, że tym dzieckiem go skusisz, że zostawi dla ciebie zonę. i to jest BARDZO PODŁE

Gość ale się dajecie podpuszczać
Taka głupiutka prowokacja a ludzie się udzielają i piszą te swoje mąrości :D Wakacje, dzien deszczowy, gówniarzeria się mudzi więc zaklada durne topiki, byle temat był chodliwy, a Wy się dajecie wpuszczać w maliny.

Gość mrdomell
zniszczysz faceta lepiej mu powiedz przeda nioe po fakcie może coś z tego wyjdzie a jak nie to nie rob tego bo cię znienawidzi albo za to że mu się tak podlożyłas albo za to że nie powiedziałaś i tak czy owak będziesz przegrana!!!

Gość Ja wpadlam z zonatym
facetem jako 16 letnia dziewczyna spotykalam sie z nim rok, mieszkal w tym samym bloku co ja. Jak dowiedzialm sie ze jestem w ciazy jego zona urodzila corke. wtedy przestalismy sie spotykac bo jego zona zaczela byc strasznie podejrzliwa. Urodzilam dziecko, on nic nie wiedzial choc podejrzewam ze juz wtedy sie domyslal bo nie sypialam z nikim innym. Moj synek byl tak do niego podobny ze matka Krzycha (tak mial na imie moj kochanek) zaczela wypytywac co i jak , mieszkam w malym miasteczku wiec plotki zaczely sie rozchodzic w koncu przyznalam sie rodzicom ze on jest ojcem.........duzo przeszlam bylam dzieckiem ktore mialo dziecko on byl 11 lat ode mnie starszy...minelo 5 lat...jestesmy razem ! kocham go nad zycie i ciesze sie ze tak sie wszystko potoczylo..