Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja sslysze.

Czy slyszycie czasem jak wasi rodzice sie seksuja?

Polecane posty

Gość Ja sslysze.

Jak to odbieracie?

Gość o rety to się nie
dzieje naprawdę :O:O:O:O:O

Gość ja tez slysze
sa bardzo glosno, nienawidze tego. zatykam uszy i mi niedobrze

Gość Ja slysze
Pewnie myslicie ,ze wasi rodzice tego nie robia .Kto tak mysli ?Ja slysze bo czasem nie moge zasnac.

Gość moi robia to
bardzo glosno i sie wogole tym nie przejmuja ze dzieci moga slyszec, oblesne to jest obelsnie

Gość moi robia to
A ja ich podgladam :classic_cool:

Gość ktosikmmm
Ja jestem rodzicem i to robię . Dlaczego uważacie ,że rodzicom to już nie wolno ?. Mają takie same potrzeby jak i Wy. Dodatkowo dużo lepiej się znają - więc seks sprawia im dużo więcej radości. A w ogóle , to wydaje mi się , że tylko to trzyma mnie przy życiu.

Gość makarasadi
teraz z nimi juz nie mieszkam wiec nie slysze ale póki mieszkalam a seks byl mi zupełnie obcy to bylo to dla mnie obrzydliwe i tez zatykalam uszy, pozniej sie wsluchiwalam a teraz to po prostu seks rodzicow, nic nadzwyczajnego

Gość ktosikmmm
oczywiście zdajemy sobie z tego sprawę ,że odgłosy naszych zbliżeń mogą być mało sympatyczne dla słuchaczy, więc raczej czekamy aż " dzieci " zasną. Oczywiście dobrze też zamykamy za sobą drzwi do sypialni. Jeżeli jednak ktoś się uprze aby nas podsłuchać - to już jego problem ,że ma nieprzyjemne odczucia.

\"ktoś\"????? ty chyba jednak nie jestes rodzicem, albo rodzicem wyjątkowo durnym. ten \"ktoś\" to wasze dziecko? dla mnie zawsze było obrzydliwe, jak ktoś sie kochał w moim sasiedztwie i zostało mi to do dzisiaj. uważam cudze sapanie i skrzypiące łózke za oblesne i dziwi mnie, że ludzie nie potrzebuja intymności. współczuje twoim dzieciom, jesli je masz. bo we własnym domu nalezy im sie spokój, ale nie obleśni rodzice. ja nie wyobrażam siobie, żeby moje dzieci miały nasłuchiwac takich odgłosów. tym sie chyba różnimy od zwierząt, że nie musimy tego robić w stadzie fuj

a nieprzyjemne odczucia twojego dziecka to twój problem, tak sie składa. ja wpieprzyłabym każdemu, któr naraziłby moje dziecko na takie odgłosy. jak masz gości tez ich raczysz takimi odgłosami? a jak inne dzieci nocuja u ciebie? rodzina>? ehh

Gość ktosikmmm
nieprawda- przeczytaj jeszcze raz co napisałem powyżej.

Gość bez przesady kobieto
i pewnie jak będziesz miała już dziecko, to NIGDY więcej nie będziesz uprawiać seksu... albo ostatecznie wynajmiesz na noc opiekunkę i pojedziesz do hotelu? :O

Gość be przesady kobieto
to było do "nieprawda"

to było do "nieprawda"

Gość ja nie słyszę
ale wiem, że się KOCHAJĄ.

przeczytal am i widze dokładnie to, co wczesniej, że \"raczej\" czekacie, aż dzieci zasną.

a w ogóle co to za określenie "seksuja"??? wiem, że język polski jest dosyc ubogi jeżeli chodzi o seks, ale bez przesady...

oczywiście, że uprawiam seks, ale nie zmuszam do słuchania odgłosów innych, a tymbardziej dzieci

Gość ktosikmmm
Napisałem - raczej czekamy , gdyż moje dorosłe już dzieci raczej późno idą teraz spać , więc trudno jest czekać na np. do 3 w nocy.

Gość do nieprawda
dlaczego sadzisz że ktos tego nie słyszy, dlatego że wydaje Ci sie że dzieci spia. nie pisz takich głupot bo nikt nie zmusza swoich dzieci do patrzenia na seks-robia to tylko ludzie z odchyleniami w psychice-ale tutaj o takich nie piszemy. Ludzie uprawiaja seks i niewielu jest takich co lubia to robic publicznie,a Tobie sie wydaje że Ty nie wydajesz odgłosów i Twoje łóżko nie skrzypi czy wydaje inny odgłos intensywnego uzytkowania.czasem nawet szmer może obudzic więc nie oskarzaj bo mysle że sam nie bardzo wiesz czy ktos Cię nie słyszy

może ty tego nie wiesz. gdy mam gości to sie kochamy. własnie po to, żeby oszczędzić im ewentualnych odgłosów.

Gość Nieprawda.
Wkurza mnie jak jasna cholera, że ktoś mi zapier....ł nicka i używa go wygłaszając takie prymitywne komentarze :-0. Jeszcze mnie ktoś skojarzy z nimi, taki wstyd :0

może ty tego nie wiesz. gdy mam gości to sie nie kochamy. własnie po to, żeby oszczędzić im ewentualnych odgłosów.

Gość do nieprawda
a czy ktos tu pisał o gościach??? chyba cos nie tak z rozumieniem tematu i wypowiedzi innych bo ja sie nie doczytałam o gosciach.

ok, goście są raz na jakiś czas.. a dzieci zawsze! więc co, skoro w pokoju obok śpią dzieci, to na seks z mężem umawiasz się w hotelu? :P

Gość anii
nie ma co chyba przesadzać, bo rodzice, to czy mają duże czy małe dzieci, to starają się z reguły tak kochać, żeby dzieci i nikt inny tego nie słyszał. no ale taka relana sytuacja kiedy współlokatorka z mieszkania regularnie uprawia ostry seks z chlopakiem w swoim pokoju. nie zawsze, to jest w nocy, z pokoju dobiegają wyraźne jęki plus jeszcze chyba lubią kochać się przy ścianie, bo raz po raz słychac stukot w ścianę. ona jest w soim pokoju, więc może robić co chce. co o tym myślice?

\"ktoś\" w wypowiedzi ktosikmmm to tez dzieci? czy sąsiedzi? czy goście? załozyłam, że np goście :) dziecko nas nie słyszy, tu akuratnie nie ma co zgadywac

Gość ktosikmmm
No niestety ,chyba może robić co chce - na pewno nie robi tego aby Ci dokuczyć . Pozostaje chyba zmienić mieszkanioe. Zakładam ,że zamykają drzwi do swojego pokoju.

Gość Nieprawda.
Skąd wiesz, że dzieci "akuratnie" śpią ? :-0 Mogły się obudzić na np. siusiu i teraz słyszą, a o wyjściu do WC to mogą ze wstydu pomarzyć