Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tf

jak powiedzieć chłopakowi o intymnej chorobie

Polecane posty

Gość tf

no właśnie-jak w temacie... dodajmy, że chłopak nie jest jeszcze jakiś superzaufany a może raczej ona jest bardzo nieśmiała... myślę, że niejedna kobieta ma taki problem. jak go rozwiązać? oczywiście nie chodzi tu o poważne choroby--kiła, Aids,... tylko o drobne niedomaganie, zapalenie, grzybica...

Gość nie rozumiem45
nie rozumiem skoro ten chłopak nie jest zaufany to poco wogule o tym mówić??????????????

Gość tf
nie jest zaufany ale od jutra juz bedzie bo bardzo hccemy sie kochac, tylko ten zapach na pewno zapyta co jest bo jest bardzo doswiadczony wiec wole mu wszystko szczerze powiedziec

Gość prowokacja hehe

Gość nie rozumiem45
no masz zapalenie czy grzybice bo już niewiem? pozatym najpierw sie wylecz a potem kochaj bo przeciesz możeż go grzybicą zarazić!!!! at

Gość tf
nie zaraze bede uwazac, nie wiem tylko jak mu to powiedziec. to chyba grzybica, bo dzis na obiad z tego co odpadło ugotowałam zupe z boczniaków

Gość to nie grzybica
,przy niej nie ma smrodku. Idz do lekarza bo to cos gorszego niz grzybica. Moze ten doswiadczony cie wyleczy,wiec mu powiedz jak najszybciej to dobierze leki i po klopocie.Za kilka minut bedziecie mogli sie bzykac.

Gość na szczęście
niedługo koniec wakcji to wszystkie te nieletnie paszczury w końcu pójdą do szkoły i przestaną zaśmiecać forum swoimi urojeniami. Myślisz, ze taki/a zabawny/a jesteś ? Idź policzyć kredki w piórniku.

Gość tf
tylko pierwsza wypowiedź była moja. ech ci podszywacze... chodzi o to, jak odmówić...nie kłamiąc, bo to bez sensu.