Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASssssssssssssssaiiiiiiiaaaaaa

Jak wypisać zaproszenie dla rozwodników z dziećmi???

Polecane posty

Problem polega na tym ze nie wiem czy pisac im osobe towarzyszaca? Komu dopisac dzieci? czy wypada dac zaproszenie bez osob towarzyszacych? Mieliscie taka sytuacje?

Gość kazdemu osobno
jak nie wiesz nic o osobach towarzyszących to bez nich

Gość ciuciubabka
Jezeli jest Ola Kos i ma dziecko z janem Kiszką to napisz Ola Kos z janem Kiszką i Joanną Kiszką. (bo jak mała ma nazwisko ojca) a jak Ola kos ma dziecko z innym facetem a mieszka z janem kiszka to wpisz Ola kos i Joanna Jurczyk oraz Jan Kiszka. I tak będzie wiadomo o co chodzi przeciez.

tu chodzi o to czy zapraszac kuzyna i jego nowa partnerke i byla jego zone i jej nowego partnera i komu dopisac dzieci?

to chyba zalezy od waszych relacji. jesli nie utrzymujesz kontaktu z byla zona kuzyna, to nie widze powodu zeby ja zapraszac. jesli to bliska ci osoba, to zapros. ja bym ich zaprosila z osobami towarzyszacymi. a jesli chodzi o dzieci to nie wiem, chyba dopisac do tego z rodzicow, u ktorego mieszkaja, albo moze do obojga... trudno powiedziec, ale ty znasz sytuacje wiec mozesz wyczuc jak byloby najlepiej...

dzieki Tijka..

Ja bym dzieciom wypisała osobne zaproszenia ( niech się czują ważni:) ) a rodziców zaprosiła z osobą towarzyszącą