Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synergie

Chcę kupić puder brązujący - rozświetlający - POMÓŻCIE COŚ WYBRAĆ !!!

Polecane posty

Gość synergie

Hej, jak w temacie - przymierzam się do kupna pudru brązujacego do twarzy z efektem rozświetlania (z połyskujacymi drobinkami). Mam baardzo bladą cerę i nie wiem jaki odcień byłby dobry. Jestem blondynką i mam niebiesko - zielone oczy. Naturalnie opalam się na żółto - jasnobrązowo (czy jakoś tak :P ). Chodzi mi o puder prasowany, taki raczej z wyższej półki. Poradźcie coś dziewczyny. Nie mam w tym roku urlopu i chciałbym nieco zatuszować swoją bladość ale w sposób jak najbardziej zliżony do mojej naturalnej opalenizny. Nie mam w tym żadnego doświadczenia bo wcześniej nie używałam żadnego brązera. Byłam juz na wizażu i tam dziewczyny zachwalją mozaikowy puder Guerlaina z edycji wiosennej z tego roku. Nie wiem czy jeszcze dostałabym go w perfumerii bo to ponoć była seria limitowana. Niebawem wybieram się do Niemiec to może jeszcze tam byłby dostępny. Wygląda to tak: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=14115 Używała go któraś z was ? Czekam na wasze opinie i wskazówki. Pamiętajcie, bardzo blada cera !! :O

Gość synergie
hej dziewczyny! Co jest ? Nie używacie brązerów ? Niemożliwe ... :D

Gość mmmmmmmm
chętnie bym Ci pomogła, ale nie uzywałam nigdy pudrów brązujących z wyższej pólki. Mam Oriflame w kulkach i jestem zadowolona, ale to raczej nie jest to czego szukasz.

Gość panna młoda22
ja ostatnio mialam z belli kosztuje cos ponad 5 zlotych i jest swietny naprawde, ma sliczne złote drobinki .Ja mialam akurat ten 2 kolorowy ae sa tez 3

Gość polecam puder w kulkach
Oriflame, daje naturalny odcień. mam z Avonu, ale dla blondynki może być za ciemny.

Kupiłam niedawno puder brązujący w kamieniu Astor - ma ślicznie mieniące się drobinki ;) Jest w miarę trwały i co dla mnie najważniejszy jest bardzo jasny, mimo że w pudełku wydaje się być ciemny. Polecam dla bladziochów ;)

Gość puder brążujący
Vipera -ładnie sie mieni i nadaje buzi zdrowy opalony kolorek. Kosztuje ok. 15 złotych wiec niedrogi, a bardzo fajny produkt