Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERTEN

jest taka sprawa

Polecane posty

Gość WERTEN

mianowicie chodzi mi o to: ludzie czy wy kurwa oszaleliscie nie zapominajcie ze sex nie jest dla dzieci czytając wasze wypowiedzi z minuty na minute dochodze do wniosku ze małolaty zaczynają sie coraz czesciej "BAWIC W DOROSŁYCH" POZNIEJ SŁYSZYMY SZESNASTOLETNIA MAMA... i tak dalej opamietajcie sie !! nie robcie czegos o czym nie macie zielonego pojecia chcecie byc tacy dorosli idzie do lekarza niech wam wszystko powie na ten temat oo i tu rodzi sie kolejny problem bo nie mamy odwagi by sie tam pojawic i poradzic ale na sex jest odwaga i gdzie tu jest rozsądek?? koncze moją wypowiedz bo ona i tak nic nie zmieni bez powazania WERTEN

Gość buehehehehehehhe
Asik wszedzie Cie pelno...a sama mialas jakies 17 lat jak zaczelas...

a po 2 to zabezpieczam sie a nie zadaje pytan typu czy jak mam dni plodne czy moge wpasc skoro mnie tam i siam dotykał.. Rzucam sie w oczy no i co .. odpowiadam jak wiem

Gość WERTEN
jest pewna roznica miedzy ludzmi ktorzy wiedzą cos na dany temat a takimi ktorzy nie wiedza i zadają głupie i banalne wrecz pytania forum jest po to by pytac ale trzeba przemyslec swoje wypowiedzi ja popieram Asie bo ona akurat co nieco wie i moze poradzic a komentarzami typu sama zaczełas w wieku 17 lat .. nic nie zdziałasz jest to dziecinne i bez przekazu

POpieram! a najbardziej denerwują mnie topiki typy \"czy jestem w ciąży bo: - spóznia mi się okres o 1 dzień -wymiotowałam - mam śluz nie taki - spościł mi sie na brzuszek - zrobił mi palcówke - piescilismy si ew ubraniu - dotknął mojego cycka -popatrzył na moją cipke - biore tabletki ale nie wiem czy działają itp itd jakie to moze byc wkurzajace to az mi nie dobrze, najlepiej sie bzykac jak ma sie takie problemy a szczególnie to do małolatów! Jak si ejest wystarczajaco dojrzałym na sex to trzeba pomyslec o dobrym zabezpieczeniu a nie potem panikowac! no chyba ze świadomie chce sie zostać rodzicem, a mam wrażenie że neiktóre panienki nawet nei wiedzą ze gdy kochają sie z chłopakiem mogą zajść w ciąze! Czy wasz nie uczą tego w szkole albo rodzice was nie uświamomili?!!!!!!!!!!!

Gość WERTEN
no zgadza sie teraz w szkołach jest o tym w durzej mierze kładziony dosc spory nacisk i wszedzie jest kładziony na to nacisk ale jesli ktos nieumiejetnie zabiera sie do pewnych czynnosci to niech sie nie dziwi ze ma pozniej z tego powodu problemy i to całkiem spore bo w młodym wieku zostac rtodzicem to w moim odczuciu nie ciekawa sprawa poza tym sex to nie zabawa towarzyszy mu niesamowita odpowiedzialnosc a w moim odczuciu osoby małoletnie nie są odpowiedzialne

Gość o to moje zdanie
Otoz, ja z jednej strony zgadzam sie z kims ktos ochrzanil Asik, bo troszke postudiowalam to forum ...otoz, ona sie zgadza przed Wertenem, popiera...a komus innemu pisze,ze ma schize i skacze po testy. Ja juz tez mam swoje latka i co nie co wiem,na temat antykoncepcji...tylko, ze musicie wiedziec, ze jedna osoba pisze "czy moze jestem w ciazy itd"...niekoniecznie dlatego,ze to jakas zdzira, idiotka, glupia, gownira itd. Wszystko kwestia wychowania...ja nie boje sie ciazy itd. bo jestem mloda itd. tylko dlatego ,ze mam bardzo wymagajaca mame, ktora nie byla by w stanie sie z tym pogodzic... i tez sie czasem boje... ale seks nie jest tylko dla tych , ktorzy planuja zostac rodzicami,ale takze dla tych , ktorzy sa w stalych zwiazkach,ale nie maja warunkow na dzieci zawsze to 99,9 %

hmmmmmmm to było przedtem .. moge sie mylic nie? i wyrazac zdanie to forum.. a po 2 nie mam 14/15 lat a głównie o to chodzi w tym temacie

a jk ktos wystraszy to potem robia sie schizy i jak np czyta sie tyle rzeczy na tym forum to odrazu nawet od niechcenia przychodza takie mysli/// czyz nie?

popieram.. AsiK87 nie przejmuj sie kazdy ma kiedys schizy i wogole.. Niektore dziewczynki probuja na sile byc dorosłe.. Znam takie przypadki