Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAGA23

jaki peeling do cery tlustej ?

Polecane posty

Gość JAGA23

szukam jakiegos peelingu do tlustej cery , ze sklonnoscia niestety do syfkow , poleccie cos jak uzywacie

ja uzywam czesto Neytrogeny (nie wiem, czy ten peeling nie jest tylko dostepny na internecie). Od czasu do czasu robie peeling z platkow owsianych. Znasz przepis? Pozdrawiam

Gość najllepszy jest zrobiony przez
siebie otreby owsiane gotowac w mleku przez jakies pare minut potem ostudzona papka myc buzie swietna sprawa, na nastepny dzien buzia jest wyrwaznie gladsza

Gość mmmmmmmmmlllllllllllllkkkkkkkk
spróbuj calej serii Loreala PURE ZONE maja peeling , zel do mycia , tonik i krem do cery tłustej systematycznie stosowany działa cuda :)

Gość akinimodka
Avon Clearskin, teraz 10,90, ale czasem jest nawet po 7,90

Gość JAGA23
well- well taki sam przepis znasz ? mi chosdzi wlasnie o jakis peeling po czym buzia bedzie gladsza i usunie troche tych wagrow

Gość JAGA23
a ten peeling z loreal jest enzymatyczny czy nie ? a moze z nivea uzywacie np ten nivea visage young ?

JAGA - 23 - jak nalezalam do programu \"upiekszajacego\" stosowalam Peeling naturalny: Płatki owsiane Miseczka Łyżeczka Gorąca, przegotowana woda Zalej garstkę płatków owsianych gorącą wodą. Wlej wodę pomału i mieszaj tak, aby uzyskać papkę. Odczekaj, aż płatki namiękną. Następnie zrób demakijaż twarzy preparatem, który zwykle używasz. Weź garstkę płatków i masuj nimi twarz. Najlepiej rób to nad umywalką, gdyż płatki mogą spadać. Warto zaznaczyć, iż peeling owsiany można stosować do każdego rodzaju cery. Jeśli nie masz czasu na przygotowanie peelingu w domu - kup gotowy produkt. Polecamy: Do każdego rodzaju cery: peeling enzymatyczny z milisferami Norel Do cery tłustej, ze skłonnością do powstawania zanieczyszczeń: peeling termiczny botoskin efekt Bielenda żrodlo: http://kobieta.wellnesslife.pl/index.php?day=10

Gość JAGA23
dzieki :)

Ja ma skore bardzo tlusta i uzywam peelingu gruboziarnistego z lirene.Jest rewelacyjny.Uwielbiam go!

Gość gość
Ja używam AHA maski owocowej-peeling HB kosmetik. Jest świetna! idealnie nadaje się do mojej przetłuszczającej się skóry, Nie świecę się już i mam coraz mniej krostek;)

Gość gość
takie "idealne", że aż trzeba do tego odkopać wątek sprzed 7 lat, spamerski dziadzie? :/