Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestle classic

Wstydze sie rozebrac przed ginekologiem

Polecane posty

Gość nestle classic

Tez tak macie?? Przeraza mnie mysl, ze mam sie rozkraczyc przed obycm czlowiekiem......

Gość a bylas juz
u ginekologa?

Gość nestle classic
no wlasnie o to chodzi, ze nie....:(

hehehe tylko nie zapomnij majtek sciagnac, tak jak moja kolezanka z przerazenia uczynila 🖐️

Gość ja poszlam pierwszy
raz do gina jak zaszlam w ciaze... wybralam oczywiscie kobiete... wczesniej przeprowadzilam wywiad na forum, jak i na co polozyc nogi i w ogole... no ale powiem szczerze ze w ogole nie bylam skrepowana... natomiastmialam male zdziwko, gdy poszlam na usg, bo myslalam, ze to bedzie przez brzuch, tymczasem gin (juz facet!!!) mowi, bym majteczki sciagnela i dalej wsadzac mi sprzet do srodka (na szczescie nie swoj ale szpitalny do USG) Ale prawde mowiac nie bylam w ogole skrepowana.....

Gość ja tez sie wstydze
:(

Nie bój nic, on już tyle pipek widział w życiu, że Twoja nie zrobi mu różnicy. Nie myśl o tym i ubierz spódnicę, jak ściągniesz majtki - nie będziesz z gołą dupą przynajmniej po gabinecie chodzić :)

Gość ja sie jakos tak
teraz wstydze i nic na to nie poradze

wcale wam się nie dziwie, kiedyś tez bardzo się krępowałam... dlatego na początku najlepiej wybrać sobie ginekologa- kobietę... wstyd mniejszy:)

Gość ja tez jestem
bardzo wstdliwa ale do baby ginekologa nie pojde fujjjjjjjj obrzydliwe jest to za nic na swiecie nie dam jakiemus babsztylowi grzebac w mojej zabce :D

Gość Rejs po Mazurach
Ja kiedyś potrzebowałem koniecznie do larybgologa, bo mi ucho zajęło. Zwonię więc do firmy Lancet a tam mi mówią, że aktualnie przyjmuje jedynie pediatra i ginekolog. No to poprosiłem mnie zapisać do ginekologa ale panna wzięła i odmówiła. Tako oto jest przestrzegana w naszym współczesnym świecie kwestia równości płci!

Gość Jak masz
problemy to idź do kobiety ginekologa :-D

Gość współczuje ginekologom
te grzybice, upławy, smród bród i zarazki pfujjjjjjjjjjj :-o

Gość ginekologgg
No cóż....moi mili taka karma :-0

Gość w zyciu bym sie na
cos takiego nie zgodziła to uwłaszcza godnosci człowieka :-0

Gość tygrysica20
heyka dziewczyny:) ja bylam u ginkapierwszy raz jakies 5 miesiecy temu:) bylam u kobiety i wspomniam to abrdzo milo..tzn bardzo sie balam plakalam...co ja nie wyprawiam zeby nie isc;( ale moja mama i moje kochanie zaprowadzilo mnie tam sila..bo juz od tygodnia mnie pieko kuło jak siusialm..weszlam wczesniej czekalam na poczekali ale byla moja koelzanka z liceum..i gadalymy i zlecialo bez stresu..pani doktor powiedziala ze widzi po mojej minie z eejstem pierwszy raz;) wypytala sie o rozne rzeczy..a po ichu czy wspózyje..potem kazala sie rozebraci usicac na fotelu oczywiscie wszytko pikazala jak mam usiasc:) no i... zaczelo sie wkladanie palca i uciskanie na brzuch:) trwalo to doslownie 2 minuty:) i potem polzozy sie kazala na lezaczku i usg jankow ronla;) no i oprzezylam i wyszlam ujarana ze mam to ju za soba... no takze dziewczy glowa do góry...jest loozik ja wiem ze wy sie nie boicie dopktorki tylko czy czasem nie ejstescie chore n cos? ale zapewniam ze jest oki :) napewno:)przeciesz musi byc, musimy byc zdrowe zeby keidy uridzic dzidziunia;):*** 3 mam kciuki za was kochane:)

Gość mam 24 lata
i nigdy jeszce nie bylam u faceta gina, zawsze chodze do babek, nie moge sie przemuc a podobno faceci sa delikatniejsi od kobiet ginekologow