Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica_26

Sex przed ślubem... Potępiam!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziewica_26

Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy uprawiają sex przed ślubem.

nie musisz, oni i tak sobie nic z tego nie robią, że ich potepiasz

Gość a ja nie moge zrozumiec
ludzi wierzących w boga;)

dziewica możesz powiedzieć coś więcej niż potępiam,dlaczego?

Gość ciekawe........
a ja popieram ;-). Ale tylko z miłości.

Gość dziewica_26
Sorry, niewygodnie mi było pisć, bo kolega mnie zapina od tyłu. PS to nie grzech, bo on już dawno po ślubie :D

Gość i tak o to
po ślubie rodzi się dużo niespodzianek w sferze sexu. To Twoja sprawa czy uprawiasz sex przed ślubem czy nie, chociaż jakoś nie chce mi się wierzyć ze Twój wybranek też będzie taki wstrzemiężliwy :p

hehehehehe, też kiedyś nie rozumiałam; póki nie posunęłam się w wieku, w okolice trzydziestki a kandydata na męża nie było a ciało przestawało powolutku ale nieubłaganie być takie jak u dwudziestolatki i co, miałby nikt nie widzieć jaka jestem ładna, i co, miałabym wciąż nie spróbować prawdziwego seksu a zaczynać potem jako trzydziestoparolatka? czy moje dziewictwo miało być dla mnie jakimś zobowiązaniem społecznym i ciężarem?? w końcu olałam te nieżyciowe bzdury i otworzyłam się na miłość, w tym na kontakt fizyczny teraz jestem szczęśliwa :))))))))))))))))))))))))))))

Gość Justaś
A ja mam pytanie do Was?? Co w religii katolickiej zabrania sexu przed ślubem?? Jakie przykazanie?? Każdy o tym mówi a nikt nie ma konkretnych argumentów. Nie wolno bo co 50 lat temu jakiś stary ksiądz babci zabronił i ona przekazuje dalej pokoleniom?? Prosze o poważne wypowiedzi:)

Gość rrrrr
"Nie cudzołóż"

Gość Justaś
Nie cudzołóż??? Przecież ona jest niczyja. Nie jest mężatką tylko moją Narzeczoną!!

Gość I jak szanować takie kobiety
Nie wszystkie, of cozz. Ale te, co najbardziej gardłują, że sex przedmałżeński jest cool, bo można dopasować się temperamrntami, chyba naprawdę biorą ślub tylko dlatego, żeby mieć dopasowanego partnera w łóżku. I jakoś nie wspominają o miłości. Zawsze myślałem, że ludzie się pobierają z miłości a nie dla seksualnego dopasowania. Straszne jesteście, kobiety.

Gość Justaś
Mi nie chodzi tu o dopasowanie czy coś podobnego. Jeśli nawet uprawiałam tylko raz sex przed ślubem z moim narzeczonym to w którym miejscu kościół mi tego zabrania?? Przecież to nie cudzołożenie. Jesteśmy dla siebie.

Gość dziewica26
Na szczęscie nie wszystkie kobiety są szmatami :(

Gość uwielbiam te zabawy
a dla mnie sex to przyjemnosc! a niby po ślubie już nie potępiasz??? Przecież wg kościoła sex po ślubie tylko jest dla prokreacji i w określone dni. rany kobieto najważniejsze to robić coś z miłości a tak nawet po ślubie to bez uczucia...ble...

Gość Justaś
Dziewica 26 nie zabieraj głosu jak chcesz obrażać ososby wypowiadające się. To ma być wymiana poglądów a Ty szukasz guza. I nie dawaj w nicku 26 bo pewnie masz 13 lat hehe

Gość uwielbiam te zabawy
A dziewicą i tak zostaniesz :p bo nibykto miałby się z tobą żenić ;P

Gość a grzech onana
córki zabawiały się z onanem tak że nasienie się marnowało i bóg ich za to pokarał. bo nasienie nie może sie marnować = seks służy prokreacji

Gość Justaś
skąd to jest?? Moze to chodzi o nasienie jako zboże albo coś podobnego:):):) A po drugie nie każdy stosunek musi się kończyć wytryskiem. Faceci przeżywają też orgazmy bez wytrysków czyli nasienie się nie marnuje jeśli o to tylko chodzi:)

Gość dezka
ja tez potępiam, nie chciałabym takiej synowej, bo tez taką nie byłam.

Gość Justaś
Tacy to już ludzie są. "Do pracy też nie pójdziesz bo Twoja praprapra babcia nie chodziła?? Bo wtedy Kobiety były tylko do wychowywania dzieci i do siedzenia w domu. To że teraz Kobiety pracują to też potępiasz??" Co za krótkie myślenie!!!!!!!!!!

Gość Justaś
Dezka TY boisz się żeby Ci syn nie przyprowadził Kobiety z brzuchem:)

Gość dezka
nie, chce by miał dziewice

Gość Justaś
Rozumiem ale dlaczego potepiasz to żeby ja miał np. tydzień przed ślubem??

Gość mam nadzieje dezka
że twój syn też jest prawiczkiem:P bo ja nie to nici z synowej dziewicy:D

Nasienie nie może się marnować>>zgoda, ale to nie jest dowód na to ,że seks ma służyć TYLKO prokreacji. Radze poczytać Jana Pawła II, on pisał baaardzo dużo na temat tego, czemu ma służyć współżycie małżonków-zapewniam, ze prokreacja nie jest celem nadrzednym:)