Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mrdomell

przygodny sex dla pań która się zdecyduje!!

Polecane posty

Mam ochote na przygodny sex i szukam kobiet. nie chodzi o to że nie stać mnie na pujście do domu publicznego chodzi o to ile w naszym kraju jest kobiet które zdecydują się na sex z nowo poznanym facetem!!! i tyle!! pozdrawiam i czekam na wpisy!!!! ciekawe od kobiet!!! czekam głównie na męzatki co one sądza a i zdanie tych \"wolnych\" tez mnie interesuje!!!

w gadce będą mocne itp. ale jak co do czego przyjdzie, to... nie łudź się ;) One chciałyby, a boją się... Chyba, że jakieś, pardon, pasztety, których nikt normalny nie chce... Ale spróbuj i obyś napisał potem na forum, że się myliłem :D Powodzonka!

krolu masz racje wszystkie są odważne ale na czacie czy necie umówią się i co z tego jak i tak nie przyjdą a szkoda bo przeciez czlowiek nie poto się umawia żeby kogoś w konia zrobić prawda!!! poza tym wszystkie odważne!!! ja się z jedną umówilem z neta nie najładniejsza ale przyszła było miło pogadaliśmy i tyle ale przyszła miała odwagę i to się liczy!!!! a że na drogim spotkaniu łykała pieknie to już inna sprawa:)

nikt się nie umówi z takim analfabetą....przykro mi:(

oj to wszystko winą jest szybkiego pisania a tu nie chodzi o to czy się umówisz czy nie tylko o zdanie kobiet na ten temat więc poczytaj dobrze i wtedy odpisz na ten topik a poza tym jak nie chcesz to się nie musisz umawiać z nikim możesz siedzieć w domu i pisac takie bzdury !!!

Gość rozumiem ze marzysz
o HiV-ie ?? Powodzenia!

marella my to juz się znamy z innego forum więc pozdrawiam a dla tych którzy nie bardzo zrozumieli jak np.rozumiem że marzysz to chodziło mi bardziej o poglądy a nie o sam sex

:0 A gdzie czar, tajemnica i niedopowiedzenie?? Przecież to nieodłączny element gry wstępnej. Nawet przed przygodnym seksem trzeba się choćby odrobinkę pozalecać :P Niby ma być \"przygodny\" seks, a żadnej zapowiedzi przygody nie widać... :D

hmm znudzona1 kto wie co wyjdzie z tego forum może jednak cos ale to dla chętnych a jak sama widzisz nie wiele dziewczyn chce się zdecydować na zaloty a potem na przygodny sex prawie każda mówi że jaka to ona nie jest cnotliwa a to w takim razie po co na tym czacie siedzą??? ale powiem ci że juz nie raz udało mi sięnawiązać bliższą znajomość przez net niektóre do tej pory trwaja wirtualnie a niektóre juz na real i jest naprawde ok. jak to sie mowi bez zobowiązań kiedy jest ochota i czas. pozdrawiam!!

znudzona to nie sa stare sprawdzone tylko nie raz z kims sie klika a potem czlowiek sie chce spotkac a co dalej z tego wyjdzie to juz natura pokaże. Skoro możena poznac kogoś upodobania przez net - oczywiscie o ile pisze prawdę- to czemu nie spotkac się z tym kims na real i spróbowac tego o czym się pisało a jesli nie to pijemy kawę i rozchodzimy się wszak przymusu nie ma prawda!!!!

pozdrawiam autora topicu :) ja nie jestem chetna, zeby nie było... tylko nie zakładaj Bóg wie ilu topiców o podobnej tresci, bo staniesz sie czyms typu Pucio, Rolnik, czy inne osobowosci forumowe :) taka rada od starej znajomej :p pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu uniesien cielesnych

no gabela postarałas się dzieki za radę ale żeby od razu od \"STARSZEJ\" rada - przeciez jesteśmy w tym samym wieku hahahahah nie to żart ale dzieki i do usłyszenia jak zwykle na gg pozdro i wielka buźka :)